Post Reply

[Q] Cf-Auto-Root LOOP STUCK! PLEASE HELP!!!!

OP Sourman97

30th June 2014, 02:27 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi guys, i'm new to this forum and I came here for some answers and needed help please! So I managed to get my phone into Odin download mode ( Hold power + home + vol Down). I have a S2 SGH-I757M Phone. I Inserted my usb cable into my my pc connecting my phone to Odin. I added the Cf-auto-root into the pda section and I got this log:
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-sghi757m-sghi757m-sghi757m.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> cache.img.ext4
<ID:0/003> RQT_CLOSE !!
<ID:0/003> RES OK !!
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/003> Remain Port .... 0
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)[/SIZE]

Now My phone reboots and its stuck with the red pirate andriod and at the bottom is says Cf-auto-Root, and under that it says the developers name and such and that is it.
Any help would be highly appreciated. I'm downloading the stock rom (100MB/632MB) to get my phone working again as i need it for tomorrow very urgently. Please how can I fix this problem??
Last edited by Sourman97; 30th June 2014 at 02:32 AM. Reason: Forgot to include phone model
30th June 2014, 04:52 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Lattakia
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
try to flash ROM from Sammobile
30th June 2014, 08:22 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 52
 
281 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Sourman97

Hi guys, i'm new to this forum and I came here for some answers and needed help please! So I managed to get my phone into Odin download mode ( Hold power + home + vol Down). I have a S2 SGH-I757M Phone. I Inserted my usb cable into my my pc connecting my phone to Odin. I added the Cf-auto-root into the pda section and I got this log:
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-sghi757m-sghi757m-sghi757m.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> cache.img.ext4
<ID:0/003> RQT_CLOSE !!
<ID:0/003> RES OK !!
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/003> Remain Port .... 0
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)[/SIZE]

Now My phone reboots and its stuck with the red pirate andriod and at the bottom is says Cf-auto-Root, and under that it says the developers name and such and that is it.
Any help would be highly appreciated. I'm downloading the stock rom (100MB/632MB) to get my phone working again as i need it for tomorrow very urgently. Please how can I fix this problem??

Try to Download And Install the same root package again and flash it via odin!!

If your Device is Still Stuck Re-Flash Stock Rom
1st July 2014, 01:30 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by pushkardua

Try to Download And Install the same root package again and flash it via odin!!

If your Device is Still Stuck Re-Flash Stock Rom

I got it working, Thanks. However my AWS band got removed from my phone or something because I am unable to use wind/mobilicity.
/closethread
13th February 2015, 04:18 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
Quote:
Originally Posted by Sourman97

I got it working, Thanks. However my AWS band got removed from my phone or something because I am unable to use wind/mobilicity.
/closethread

hi im in the same boat can you plz let me know how you did this fix?
iev try'd redoing an try'd finding stock rom but cant and now im stuck plz help!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes