Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[GUIDE] HOW TO GET NETWORK MODE SWITCH (WCDMA Only, GSM Only) on 4.4.2 NC5/NC2

19th November 2014, 05:48 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
my i545l nc5 not change to gsm when use advanced signal status, as soon select gsm it go back to cdma any more ideas?
...
ok i installed total commander and edit some lines in file as described b4:
from
ro.product.name=jfltelra
ro.product.device=jfltelra
to
ro.product.name=SM-N900S
ro.product.device=SM-N900S
with total commander
and now i can select gsm but still not connect to any.
Last edited by mr64fixit; 19th November 2014 at 06:30 PM.
21st November 2014, 11:44 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Unhappy SAME PROBLEM SCH-i545L
Quote:
Originally Posted by mr64fixit

my i545l nc5 not change to gsm when use advanced signal status, as soon select gsm it go back to cdma any more ideas?
...
ok i installed total commander and edit some lines in file as described b4:
from
ro.product.name=jfltelra
ro.product.device=jfltelra
to
ro.product.name=SM-N900S
ro.product.device=SM-N900S
with total commander
and now i can select gsm but still not connect to any.

Hi, Mr64fixit I have the same problem as you. Have you found a solution yet?
3rd December 2014, 02:24 PM   |  #13  
Junior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Do this and it works, but toggle buttons now look ugly
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-12-03-11-22-44.png
Views:	646
Size:	80.8 KB
ID:	3045962  
5th December 2014, 05:51 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
229 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Just download advanced signal status, works fine for me. Only downside is no toggle.

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
10th January 2015, 02:26 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Thumbs up
Thank you friend you save me..... it 100% work for me...
3rd February 2015, 02:59 AM   |  #16  
mitzael's Avatar
OP Senior Member
Flag La Vega
Thanks Meter: 16
 
120 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by ireshmw

Thank you friend you save me..... it 100% work for me...

You welcome
15th February 2015, 10:36 PM   |  #17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by brizey

You don't even need this. Just makes it easier. I'm running the T-Mobile version of Dan's Google Edition ROM right now and posting on T-Mobile LTE.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk

Can you post a link please. I really would like to try this method out. Thank you.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes