FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

[Q] Htc M8 symlink: some symlinks failed error

23 posts
Thanks Meter: 0
 
By morktista, Junior Member on 10th June 2014, 10:44 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th December 2014, 02:37 PM |#21  
Quote:
Originally Posted by morktista

How did you fix it????

Did you try that sky dragon rom'?

2 confirmed

check my post in this thread: http://forum.xda-developers.com/htc-...s-off-t2976216
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
 
 
8th February 2015, 03:10 PM |#22  
penpen72's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Unhappy help please
My situation is that i had gpe installed when I got the phone and i wanted to go back to stock. After following several guides I am now s-ON, with no OS. I am trying to install ARHD and everything goes but at the end it shows CREATING SYMLINKS SYMLINK: SOME SYMLINKS FAILED. It won't boot to that at all. I am now on my 6th day of trying to fix it and I am about ready to take a sledgehammer to it. I followed your link but it skips one file when I try to copy it to the twrp backup folder. I am at a loss!!!
10th February 2015, 08:02 AM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I was in the same boat, install CM11 nightlys, they work fine and it will get your phone working again
10th February 2015, 10:37 AM |#24  
Quote:
Originally Posted by penpen72

...CREATING SYMLINKS SYMLINK: SOME SYMLINKS FAILED. ...

wrong recovery version use 2.8.4.0 from here: http://tinyw.in/CaptainTWRP
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
10th February 2015, 03:15 PM |#25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Before giving bad advice nkk71 its because he has s-on that errors comes up during the install because the installer cant repartitions the memory after the gpe was installed making the partitions to small for a sense based rom
10th February 2015, 06:12 PM |#26  
Quote:
Originally Posted by morktista

Before giving bad advice nkk71 its because he has s-on that errors comes up during the install because the installer cant repartitions the memory after the gpe was installed making the partitions to small for a sense based rom

my bad

your thread, your rules

oh and i wasnt aware the "installer" repartitions the phone

and on that note:


you seem to have everything under control, sorry for "bugging in"
13th February 2015, 05:34 AM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
So I'm in the same boat- installed GPE on my AT&T M8 to get the radio update so ARHD would work properly (LTE previously wouldn't take incoming calls).
Anyway- that seemed to work for the LTE issue, then discovered I couldn't restore my ARHD image backup. Couldn't install ARHD from it's zip either (symlink error).
Then heard about GPE RUU and how it makes partitions smaller or something and Sense based roms no longer fit?

What's the resolution path to get partitions sized back properly so I can restore my ARHD image and retain the radio updates that came with the GPE RUU?
Thanks.
15th February 2015, 08:38 PM |#28  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
You must have S-Off to redo the partition tables and an unlocked bootloader or your stuck until you get them off
16th February 2015, 03:55 AM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I'm s-off. Just don't know how to get back so I can use arhd.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes