FORUMS

Top Forum Discussions

[App] Galaxy s5 Apps

393 posts
Thanks Meter: 203
 
By succumbtothegreater, Senior Member on 10th May 2014, 01:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th February 2015, 10:02 AM |#371  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 35,449
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

Ultra power saving mode available?

No, you actually need an S5 for that.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
 
 
20th February 2015, 11:38 AM |#372  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by bilgerryan

No, you actually need an S5 for that.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

https://m.youtube.com/watch?v=YYtNNHZhYsA

?
20th February 2015, 11:41 AM |#373  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 35,449
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

https://m.youtube.com/watch?v=YYtNNHZhYsA

?




My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
22nd February 2015, 04:28 PM |#374  
RomanIsRaw's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Guyz I need Help... Whenever I go to edit my App drawer and try to move icons, my Touch wiz Force Closes (Touch wiz has stopped working)

Sent from my SM-G900H
22nd February 2015, 04:50 PM |#375  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 35,449
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RomanIsRaw

Guyz I need Help... Whenever I go to edit my App drawer and try to move icons, my Touch wiz Force Closes (Touch wiz has stopped working)

Sent from my SM-G900H

I think you're in the wrong thread, this is S5 apps for the S3.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
22nd February 2015, 06:27 PM |#376  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by bilgerryan




My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

Well, that's kinda where I was getting at. I was wondering if it was possible for the Sprint version of well.
23rd February 2015, 04:43 PM |#377  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 35,449
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

Well, that's kinda where I was getting at. I was wondering if it was possible for the Sprint version of well.

No, the international S3 has 4.4.4, we only have 4.4.2.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
The Following 2 Users Say Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ View ]
24th February 2015, 06:08 PM |#378  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by bilgerryan

No, the international S3 has 4.4.4, we only have 4.4.2.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

However, it's possible to install 4.4.4 on our version.
24th February 2015, 06:14 PM |#379  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 35,449
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

However, it's possible to install 4.4.4 on our version.

The feature is a TouchWiz feature, not AOSP.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
The Following User Says Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes