Post Reply

[App] Galaxy s5 Apps

OP succumbtothegreater

19th February 2015, 11:02 AM   |  #371  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 31,756
 
16,859 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

Ultra power saving mode available?

No, you actually need an S5 for that.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
20th February 2015, 12:38 PM   |  #372  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
513 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by bilgerryan

No, you actually need an S5 for that.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

https://m.youtube.com/watch?v=YYtNNHZhYsA

?
20th February 2015, 12:41 PM   |  #373  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 31,756
 
16,859 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

https://m.youtube.com/watch?v=YYtNNHZhYsA

?




My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
22nd February 2015, 05:28 PM   |  #374  
RomanIsRaw's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Guyz I need Help... Whenever I go to edit my App drawer and try to move icons, my Touch wiz Force Closes (Touch wiz has stopped working)

Sent from my SM-G900H
22nd February 2015, 05:50 PM   |  #375  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 31,756
 
16,859 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RomanIsRaw

Guyz I need Help... Whenever I go to edit my App drawer and try to move icons, my Touch wiz Force Closes (Touch wiz has stopped working)

Sent from my SM-G900H

I think you're in the wrong thread, this is S5 apps for the S3.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
22nd February 2015, 07:27 PM   |  #376  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
513 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by bilgerryan




My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

Well, that's kinda where I was getting at. I was wondering if it was possible for the Sprint version of well.
23rd February 2015, 05:43 PM   |  #377  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 31,756
 
16,859 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

Well, that's kinda where I was getting at. I was wondering if it was possible for the Sprint version of well.

No, the international S3 has 4.4.4, we only have 4.4.2.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience
The Following 2 Users Say Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ View ]
24th February 2015, 07:08 PM   |  #378  
TheKryptonite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
513 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by bilgerryan

No, the international S3 has 4.4.4, we only have 4.4.2.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

However, it's possible to install 4.4.4 on our version.
24th February 2015, 07:14 PM   |  #379  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 31,756
 
16,859 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheKryptonite

However, it's possible to install 4.4.4 on our version.

The feature is a TouchWiz feature, not AOSP.


My ROMs: Wicked X & Wicked S5 Xperience

The Following User Says Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes