Post Reply

[Rom][4.4.4] LiquidSmooth Milestone v3.2 [Official][11/11/2014]

OP REV3NT3CH

8th February 2015, 05:58 PM   |  #731  
Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 4
 
67 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mazak23

I would like to add CTRL key to work in hardware keyboard.
It looks like files they were related with this in genuine rom are not here.
It was only line to add in /system/usr/keylayout/sec_keypad.kl

Anybody know which file is responsible for harware keyboard here?

This ROM lacks of this functionality block. Roll back to the previous Liquid release.
8th February 2015, 06:02 PM   |  #732  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
131 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Where is zip, please?
I will try, then.
8th February 2015, 06:17 PM   |  #733  
HippoMan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
548 posts
Join Date:Joined: May 2009
Posted to the wrong thread. Sorry for the error.
.
Last edited by HippoMan; 8th February 2015 at 07:50 PM.
16th February 2015, 05:34 PM   |  #734  
Member
Thanks Meter: 3
 
34 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
I am on milestone 3.2 (November release), and here CTRL works fine (replaced right shift (key 54) to CTRL_RIGHT in the sec_keypad.kl).....

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

Just wanted to add that some of the pop-up problems can be partially fixed by installing an Xposed module called "Disable IME auto popup" (http://forum.xda-developers.com/xpos...o-pop-t2800637). In most apps, including stock SMS, this makes the softkeyboard popup only when touchscreen is pressed......
BW
Last edited by kodimagnyl; 16th February 2015 at 05:35 PM. Reason: spelling
The Following 2 Users Say Thank You to kodimagnyl For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2015, 08:08 PM   |  #735  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
131 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Battery Low Grey menu, editable?
Is there any way to edit that menus:
That one what is pulled down from the top or that one where is wifi, bluetooth, gps etc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-01-28-08-17-38.png
Views:	26
Size:	56.6 KB
ID:	3180421  
23rd February 2015, 08:42 PM   |  #736  
Senior Member
Flag buenos aires
Thanks Meter: 42
 
163 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mazak23

Is there any way to edit that menus:
That one what is pulled down from the top or that one where is wifi, bluetooth, gps etc.


Of course, in one option on settings you can change it, but I don't remember exactly because Im on other rom
Sent from my SGH-T699 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to falle21 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2015, 10:34 AM   |  #737  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
131 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
I found a way to edit that menu, you have to hold that square in the right corner long time. But dont know still how to edit that energy widget (not so important...).
25th February 2015, 03:29 AM   |  #738  
Member
Thanks Meter: 14
 
88 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
If i recall correctly its something like settings -> notification bar -> quick menu -> edit tiles.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes