Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Solved]Flashtool Cannot unbundle files.

21st June 2014, 07:43 AM |#1  
kentexcitebot's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
125 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi,

I'm having a serious issue with my flashtool. Recently I was flashing my phone to 14.1.G.1.534. I was playing a video game at the time. My computer ran out of RAM and crashed in the middle of flashing. My phone is inoperable and flashtool has a problem. I uninstalled it and grabbed the latest version. It read..

Code:
20/036/2014 23:36:53 - INFO  - Selected Bundle for Sony Xperia Z1 (C6903). FW release : 14.1.G.1.534. Customization : [NUT]
20/036/2014 23:36:53 - INFO  - Preparing files for flashing
20/036/2014 23:36:53 - ERROR - Cannot delete C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\boot
I also tried the other ftfs that I had (my phone disconnected) and it still output errors.

Code:
 20/036/2014 23:36:53 - INFO  - Cannot open bundle. Flash operation canceled
20/038/2014 23:38:17 - INFO  - Selected Bundle for Sony Xperia Z1 (C6903). FW release : 14.3.A.0.757. Customization : Unbranded
20/038/2014 23:38:17 - INFO  - Preparing files for flashing
20/038/2014 23:38:17 - ERROR - Cannot delete C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\boot
20/038/2014 23:38:17 - INFO  - Cannot open bundle. Flash operation canceled
20/042/2014 23:42:39 - INFO  - Selected Bundle for Sony Xperia Z1 (C6903). FW release : 14.3.A.0.681. Customization : Customized_FR
20/042/2014 23:42:39 - INFO  - Preparing files for flashing
20/042/2014 23:42:39 - ERROR - Cannot delete C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\boot
20/042/2014 23:42:39 - INFO  - Cannot open bundle. Flash operation canceled
I'm really scared for my device. Flashtool is my secuity blanket, and now it doesn't work. Help!
Last edited by kentexcitebot; 29th June 2014 at 02:38 AM.
 
 
21st June 2014, 07:48 AM |#2  
kentexcitebot's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
125 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
THREAD SOLVED

Figured it out!

I went through C:\flashtool and deleted the "prepared" folder under the folder "firmwares". That fixed the problem, apparently.
The Following 6 Users Say Thank You to kentexcitebot For This Useful Post: [ View ]
3rd March 2015, 08:28 AM |#3  
Senior Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 28
 
107 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by kentexcitebot

THREAD SOLVED

Figured it out!

I went through C:\flashtool and deleted the "prepared" folder under the folder "firmwares". That fixed the problem, apparently.

thanks buddy, this help alot. Was starting to panic...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes