Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

(Mod) Enable voLTE

9th March 2015, 04:00 AM   |  #81  
xsteven77x's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 769
 
3,314 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
You guys are wasting your time unless you've had a phone that actually did have volte and had it activated on your account. Till its activated on your account on Verizon's end, it is not going to work. I'm not aware of a way to have it activated unless you have a legitimately enabled phone. Maybe someone should call and see if they can get it turned on?
Last edited by xsteven77x; 9th March 2015 at 04:08 AM.
The Following User Says Thank You to xsteven77x For This Useful Post: [ View ]
9th March 2015, 06:18 AM   |  #82  
droidBOOST's Avatar
Junior Member
Flag Denver 303
Thanks Meter: 3
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
More
I have HD voice on my account for my M8. Now to change the scripts!

I edited the xml as you guys did on the stock 4.4.4 rooted. You missed one at the bottom that says support_lte . However, I'm getting the IMS registration error. Will try splicing it with a lollipop xml
Last edited by droidBOOST; 9th March 2015 at 08:54 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes