Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Successfully installed TWRP Recovery on Tab Pro 12.2SM-T900

18th February 2015, 09:12 PM   |  #31  
scottricketts's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
458 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
If using the dd method (I'm on a mac) how the heck do you install TWRP? The address on the TWRP download page and the TWRP app don't exist in the latest Samsung ROM.
19th February 2015, 04:30 PM   |  #32  
cllgnc89's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Burley1

All,

I wanted to share with everyone that the TWRP recovery that was made for the wifi note pro SM-P900 "Exynos only" works on the Tab Pro 12.2.

Original thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2706982


I downloaded the tar file and flashed with Odin 3.07

Here is a picture.

Thanks. Do you know how to modify twrp so it identifies as SM-T900? I don't want to modify the updater-script every time I flash (if I can help it).
8th March 2015, 03:07 PM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Smile
I've got an SM-T900 running T900UEUANK1_T900XARANK1_XAR I successfully rooted using CF-auto root via odin. I'm trying to install TWRP so I can flash a new ROM. I can not get TWRP to install at all no matter which of the four compatible versions I try weather I use Odin or the TWRP manager app from the play store. I get this with Odin

<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

The TWRP manager just fails to flash TWRP.

Any Ideas?

Switched to Odin 3.09 once I figured out that AP is the same as the old PDA button(WTF?) Anyway I got this now:
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003>
<ID:0/003> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)


Success at last. Turns out that my USB 3 ports on my PC are jacked. Switched to the front 2.0 ports and it worked in about 10 seconds. I'm in TWRP now. Next step is to flash a custom ROM.
Last edited by davidsinn; 8th March 2015 at 04:32 PM. Reason: Added info
10th March 2015, 09:04 AM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by Hexbug

I have sm-t900 with build t900xxuani1 latest 4.4.2 build, and the cf autoroot worked fine for me. All went smoothly, rebooted, updated SuperSU, and verified root with Titanium, etc. I have not flashed twrp, however.

Hexbug, thanks for your Info.
I am an little concerned about this Hint at CF: "UNLOCK BOOTLOADERS - If you have locked bootloaders, flashing one of these will probably brick your device..."
What does this mean?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes