Do You Check for App Updates Regularly?

Do you let app updates happen automatically or do you regularly check for them? We’re … more

Find The Best Apps With Google’s Picks & Other Tricks

The Google Play Store, weighing in with more than 1.4 million apps at last … more

Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Home button doesn't wake the Screen some times

24th November 2014, 03:51 PM |#81  
Junior Member
Flag San Josť
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Solution
I don't think it's an hardware issue.

Like I said, updating the bootloader and the modem solved the issue. I changed from S5 to Bacon, but the person who i gave the S5 doesn't even know that this issue exists.

You should give a try.

Best regards.
 
 
25th November 2014, 06:33 AM |#82  
z89x23's Avatar
OP Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 7
 
61 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by York_21

I don't think it's an hardware issue.

Like I said, updating the bootloader and the modem solved the issue. I changed from S5 to Bacon, but the person who i gave the S5 doesn't even know that this issue exists.

You should give a try.

Best regards.

just got my phone yesterday.. They changed the screen again..

Well so far i encounter the issue 2 times but after that nothing.. also this 2 times it was only for a very short time.. i m using it with out issues.. for now...

I will monitor it for a while and then if it occurs again i will do that you mentioned above.. I have a proposition to swap it with a Note 4 so i m gonna wait for a while..
14th January 2015, 12:17 PM |#83  
z89x23's Avatar
OP Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 7
 
61 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
well guys after monitoring the problem for about a month i swapped my S5 with a Note 4..

This was around xmas.. The problem still occurred and the company didnt want to change it with a new S5.. Dont know why tho..

i didnt want to move to Note 4 but they gave me only that choice regarding my phone plan..

So for me it was one way..

thanx for all your help..
9th March 2015, 04:28 PM |#84  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Uninstalling facebook and facebook messenger fixes the problem
Hi all,

I've been having the issue even after updating to Lolipop so I figured maybe it's not TouchWiz, and maybe it's not Android, it might be an app. The issue on my S5 was that even during calls sometimes when I would take the phone away from my ear and the screen should light up so that I can close the call it would still just light up the softkeys. So I figured maybe it's an application that requires access to all privileges even the dialer. Also my phone was alaways connected to the internet and whenever I would have bad Mobile Network coverage I would notice the issue would manifest more frequently. So I thought directly to the Facebook apps who always get push notifications. I uninstalled both the Messenger and the Facebook app and for 3 days the "Soft keys on, screen not on" issue didn't manifest itself even once.

Hope this helps & best of luck to everybody,
Razvan
10th March 2015, 12:43 PM |#85  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
154 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
No Facebook problem. I had issue even after wipe system and data.
The Following User Says Thank You to ZaKaTRoN For This Useful Post: [ View ]
11th March 2015, 08:43 PM |#86  
moonisalove's Avatar
Junior Member
Monterrey
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I had the same problem ever since December and took it to my carrier here in Mexico ( Iusacell ) I also have tripped the Knox 0X1....they sent it to Samsung and after long wait of two weeks they gave me the phone back, they restored the software and cleaned the screen just to make sure that was not the problem. I knew it was not going to work but I wanted to give it a try. After 5 days of problems approximately around 10 to 20 times a day I went back to the store with the same issue and they gave me a brand new phone which has the same mobo 1.100... I been using it for approximately 5 days and I have not had any problems so far.

Sent from my SM-G900H
Last edited by moonisalove; 11th March 2015 at 08:55 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes