Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more
Post Reply

HardSPL kit for Mega Touch2 by jockyw2001

21st March 2010, 06:02 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
163 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Talking
ITS Stream Error - not sure what it means (maybe just when phone reboots?) ...

HSPL installed and working perfectly here!

T-Mobile crap flashed to HTC Europe 1.28.401.4 ROM.

Thank you JockyW and everyone thats worked hard to get this for us all
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ITS-Stream-Error.jpg
Views:	634
Size:	46.9 KB
ID:	296710  
21st March 2010, 06:37 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Working 100%. THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21st March 2010, 10:56 AM   |  #13  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 4
 
142 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
ah! finally hspl for touch2.. thankyu so much
do you know if i can use it for my T3320(touch2 special version)
http://www.htc.com/in/product/touch2/spec_special.html
21st March 2010, 11:13 AM   |  #14  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 22
 
1,500 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by mrushabh

ah! finally hspl for touch2.. thankyu so much
do you know if i can use it for my T3320(touch2 special version)
http://www.htc.com/in/product/touch2/spec_special.html

I will send you a PM. What exactly is written on the tri-colour bootloader screen?
21st March 2010, 11:16 AM   |  #15  
Uppy's Avatar
Senior Member
Flag Up t'north
Thanks Meter: 13
 
488 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
This is real?

You did Mega HSPL in a few HOURS?

Okay! woah, I'll donate on friday!

But, I have never installed a custom rom before, can you give us ROM newbies a bit of a tut for installing once HSPL is flashed?
21st March 2010, 11:25 AM   |  #16  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 22
 
1,500 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by Uppy

This is real?

You did Mega HSPL in a few HOURS?

Okay! woah, I'll donate on friday!

But, I have never installed a custom rom before, can you give us ROM newbies a bit of a tut for installing once HSPL is flashed?

Miracles still happen

I'm not a rom cooker myself, but some chiefs have already started the cooking. I will post a RUU flash tool in this thread later.
21st March 2010, 11:37 AM   |  #17  
Uppy's Avatar
Senior Member
Flag Up t'north
Thanks Meter: 13
 
488 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Sweet! thanks dude, uh...my sig is a joke by the way!
21st March 2010, 12:33 PM   |  #18  
LtBlue's Avatar
Senior Member
Flag Dobrich
Thanks Meter: 1
 
191 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
**** !!!! IS THIS REAL !? WOW !
jockyw2001 maan ur real good love ya
now waitin for new roms and go go TOUCH 2 YEAHHH !
When doing HSPL , just do the instructions , and the phone remains the same right ?! no programs deleted and no files missing ye ?
21st March 2010, 12:39 PM   |  #19  
APBilbo's Avatar
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 10
 
1,453 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
I don't know what I'm doing wrong.. but it's still showing 1.28.0000 in my boot loader... I've tried it from Vista and from XP with same results:

Code:
Flash HardSPL to Mega Touch2
brought to you by JockyW (jockyw2001) March 20, 2010
Phone must be application unlocked !!
If not, add the Registry value "HKLM/Security/Policies/Policies/0000101B" with D
WORD = 1
Ya existe el subdirectorio o el archivo 1.
CopyTFFSToFile(0x0, 0x80000, spl-backup.bin)
CopyFileToTFFS(HardSPL-Mega-T2-SPL-1.28.0000-PB74-Shipped.bin:0, 0, 00080000)
CopyTFFSToFile(0x0, 0x80000, 1\check.bin)
ITSUTILS stream-ERROR: 80072746: Readresult=80090041
"HardSPL flashed, original SPL backup (spl-backup.bin) and verification data wri
tten to subdirectory 1"
Presione una tecla para continuar . . .
I've verified that :
-HKLM/Security/Policies/Policies/0000101B = 1
-HKLM/Security/Policies/Policies/00001001 = 1

Anything more I can test?

The loader screen is exactly the same as the shot in first post except for the 0000 instead of HARD, so I guess the modelid is the same one...

Thanks in advance.

edit: I've tried to load the SPA ROM and it still says Invalid vendor ID.
21st March 2010, 12:49 PM   |  #20  
Uppy's Avatar
Senior Member
Flag Up t'north
Thanks Meter: 13
 
488 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Another quick question, does the phone have to be sim unlocked first?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes