FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (Apr 26 – May 2)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Great Camera Hardware, or Software?

Join us in a fun Sunday Debate on phone cameras. Come with your opinions and feel … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 25 – May 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Lollipop Xposed Framework Alpha 4 Released

Good news to all Xposed Framework fans. XDA Senior Recognized … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[FIX][.201] 4.3 bugfix

8th February 2015, 10:54 AM |#51  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Hurray!!!
Quote:
Originally Posted by -Mr.freeze-

because you not registed on 4pda.
Link: https://yadi.sk/d/47No99hoeXyru


Thanks bro, Finally got the zip file. I ll try that.
The Following User Says Thank You to arun123sa For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th March 2015, 02:47 PM |#52  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi
Does it work on 207 ????
Last edited by راجیان; 5th March 2015 at 02:53 PM.
5th March 2015, 05:17 PM |#53  
ShinOrochiX's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 126
 
More
Quote:
Originally Posted by راجیان

Hi
Does it work on 207 ????

Yes it will.
The Following User Says Thank You to ShinOrochiX For This Useful Post: [ View ]
5th March 2015, 06:38 PM |#54  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ShinOrochiX

Yes it will.

Hi back

My rom is odex

Does it work on my phone????

And if I flash this patch may causes the problems??
5th March 2015, 10:43 PM |#55  
ShinOrochiX's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 126
 
More
The op mentions deodex so you *may* end up in a bootloop if you flash on odex-I cannot say for sure as I haven't tried this mod myself. What you can do (and what I did) is to pick out what you may want (e.g. package installer apk to fix progress bar). It will be better if someone who's tried this could clarify if it would work on odexed roms.

Edit: Just noticed that it is reported working on an odexed rom, check this post.
Last edited by ShinOrochiX; 5th March 2015 at 10:45 PM. Reason: Updated...
The Following User Says Thank You to ShinOrochiX For This Useful Post: [ View ]
8th March 2015, 08:23 PM |#56  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi

I'm sorry to ask this question here .I searched but I didn't found
Please tell me how can I make my rom deodex?????
8th March 2015, 08:39 PM |#57  
jancsessz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 799
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by راجیان

Hi

I'm sorry to ask this question here .I searched but I didn't found
Please tell me how can I make my rom deodex?????

Hi
Check here
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=59278699
The Following 2 Users Say Thank You to jancsessz For This Useful Post: [ View ]
25th March 2015, 08:53 PM |#58  
ShinOrochiX's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 126
 
More
Question
Quote:
Originally Posted by -Mr.freeze-

because you not registed on 4pda.
Link: https://yadi.sk/d/47No99hoeXyru

Thanks for the link, is this the original zip as made by the op? I can't see what may fix the RAM issues, I only see the package installer, BE fixes and 'init.qcom.post_boot.sh'.

Also I think op should update the link given-file is no longer available.
25th March 2015, 09:03 PM |#59  
Member
Flag Brest
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ShinOrochiX

Thanks for the link, is this the original zip as made by the op? I can't see what may fix the RAM issues, I only see the package installer, BE fixes and 'init.qcom.post_boot.sh'.

Also I think op should update the link given-file is no longer available.

My ink is available. As for RAM. init.qcom.post_boot.sh will not change anything. Ask for references-I gave
25th March 2015, 11:29 PM |#60  
ShinOrochiX's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 126
 
More
Quote:
Originally Posted by jancsessz

Hi
Check here
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=59278699

I have a query about this, on stock .205 I experienced poor RAM managment and thought I would try this but the original link no longer works. So I downloaded the package uploaded by -Mr.freeze- but fail to see what RAM improvements you have added, there is only bravia fixes.

Would you mind explaining why or how it works?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes