FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

[ROM][PORT][All Variants] OptimusPro Rom V4.5

789 posts
Thanks Meter: 4,769
 
By OptimusRs, Senior Member on 7th March 2014, 07:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th December 2014, 06:27 AM |#2511  
kennguy's Avatar
Senior Member
Flag HCM
Thanks Meter: 26
 
More
How can I get the stock size of the NaviBar guys?
 
 
20th December 2014, 01:41 PM |#2512  
eksen's Avatar
Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 9
 
More
I am a user of Sprint. After installation, I constantly System ui error. I did re-install the format but still not
28th January 2015, 05:46 PM |#2513  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Hey guys, quick question. I am currently using V4.3 of this rom. To update to 4.5, is it as simple as flashing the new ROM?

Thanks.
28th January 2015, 11:44 PM |#2514  
siggey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by strikerz911

Hey guys, quick question. I am currently using V4.3 of this rom. To update to 4.5, is it as simple as flashing the new ROM?

Thanks.

From 4.3 to 4.5 there is a base change, so is better a fresh install. But you can nandroid and dirty flash. If all is ok ok, if not restore backup and wipe and flash..

_____________________________________Read more write less and be smart
The Following User Says Thank You to siggey For This Useful Post: [ View ]
29th January 2015, 12:12 AM |#2515  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by siggey

From 4.3 to 4.5 there is a base change, so is better a fresh install. But you can nandroid and dirty flash. If all is ok ok, if not restore backup and wipe and flash..

_____________________________________Read more write less and be smart

Ah ok, sounds like a plan. Thanks!
The Following User Says Thank You to strikerz911 For This Useful Post: [ View ]
30th January 2015, 12:29 PM |#2516  
sheikhramnuj's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in the middle
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by kennguy

How can I get the stock size of the NaviBar guys?

Its in the op
9th March 2015, 11:26 PM |#2517  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Antutu results )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1425939983823.jpg
Views:	1380
Size:	32.7 KB
ID:	3202572  
3rd April 2015, 11:57 AM |#2518  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
@OptimusRs

why don't develop more this fantastic rom?
I miss it
3rd April 2015, 07:29 PM |#2519  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
hi, nice rom, but i can see the flex them in the first page with the weather widget, but i cant find how to install it!

thnkssssssssssssssssssssss a lottttttttttt coooooooooooooool workkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lg g pro 2, lg g2, port
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes