Sunshine Compatible with HTC One M9

Two Senior Recognized Developers jcase and beaups officially released a new version of Sunshine. … more

CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[UPDATE:26/04/2014][ROM][PORT][CM7.2] Vivo ROM v3 for the Galaxy Ace I/C/M/9i

19th June 2014, 07:51 PM |#31  
-SyncSoft-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Swindon
Thanks Meter: 238
 
400 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by varun2313676

Default keyboard exists but doesn't work!

After connecting to a Wi-Fi network, mobile data doesnt work as expected..(whatsapp alone does)

You can't use mobile data and WiFi at the same time, if that's what you mean.

Just a quick update. I am unable to work on the ROM at the moment due to exams. And if anyone can tell me how to fix the keyboard because it is my first port and I have no idea what I am doing [emoji12], that will be appreciated.

Sent from my GT-I8190N running CM11 using Tapatalk
 
 
21st June 2014, 04:19 AM |#32  
varun2313676's Avatar
Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
didnt mean that!
Quote:
Originally Posted by -SyncSoft-

You can't use mobile data and WiFi at the same time, if that's what you mean.

Just a quick update. I am unable to work on the ROM at the moment due to exams. And if anyone can tell me how to fix the keyboard because it is my first port and I have no idea what I am doing [emoji12], that will be appreciated.

Sent from my GT-I8190N running CM11 using Tapatalk

Hey! After i connect to a wifi network and after disconnecting it, the mobile cannot establish a data line..the symbol 'E' appears but the phone detyects as no internet is available!
4th April 2015, 02:12 PM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 128
 
272 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
don't have my testing device for feedback atm , but i would like to see more improvement from Op of this ported Rom .
TYSM for your work ^:^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes