FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

Significant general lag after installing Xposed Framework

26 posts
Thanks Meter: 2
 
By UnlimitedN20, Junior Member on 31st May 2014, 01:34 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th September 2014, 11:47 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Smile
Cokenet you are the best. Thank you.
 
 
30th January 2015, 08:24 AM |#12  
koragg97's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 276
 
More
!! Fix gaming lag !!
Quote:
Originally Posted by cokenet

Xposed doesnt work correctly with rooted device only by using a custom kernel. You have to install also a custom rom.

OR ...

you have to change the build.prop, if you just only use a custom kernel with Xposed Framework.

- Take Root Explorer for example and open build.prop (to find in System)
- First uninstall Xposed Framwork again ...
- then go to build.prop to the line ( “ro.securestorage.support=true” )
- change true to false ( “ro.securestorage.support=false” )
- now reinstall Xposed Framework
- restart your device and both working well without any lags.

By rooting the phone the secure mode doesnt work anymore, so you have to change that in build.prop.
You dont need to do so with custom kernel and custom rom running, but with custom kernel and stock rom, as I told at the beginning.

cheers

I'm on stock ROM and kernel and had amazing lag while playing GTA San Andreas on low-medium settings. Uninstalled framework ,changed ro.securestorage=false, installed DVFS Disabler module, after that framework again and rebooted. I can run GTA SA on everything MAX with almost no lag at all. Thanks for this
9th April 2015, 10:47 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by cokenet

Xposed doesnt work correctly with rooted device only by using a custom kernel. You have to install also a custom rom.

OR ...

you have to change the build.prop, if you just only use a custom kernel with Xposed Framework.

- Take Root Explorer for example and open build.prop (to find in System)
- First uninstall Xposed Framwork again ...
- then go to build.prop to the line ( “ro.securestorage.support=true” )
- change true to false ( “ro.securestorage.support=false” )
- now reinstall Xposed Framework
- restart your device and both working well without any lags.

By rooting the phone the secure mode doesnt work anymore, so you have to change that in build.prop.
You dont need to do so with custom kernel and custom rom running, but with custom kernel and stock rom, as I told at the beginning.

cheers

Wow, Thank you man!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes