FORUMS

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

(Discussion) G3 Uk users.

26th March 2015, 11:28 PM |#1831  
dornz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by nickslg

As I'm a new owner of the LG g3 is anyone successfully running twrp

Hi no need to downgrade just follow this method http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3049772

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

Quote:
Originally Posted by nickslg

Anyone using liquid smooth lollipop Rom on their UK LG g3

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app

Then this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3048845
 
 
31st March 2015, 08:22 PM |#1832  
Account currently disabled
Earth
Thanks Meter: 185
 
More
Hey guys
Can somebody share lolipop 5.0 stock apps ? in Kitkat few missing calculator missing .. etc.
thnx
7th April 2015, 02:15 PM |#1833  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Arrow G3 D855 will not work on 3 sim card
Hello ppl,

I bought a LG G3 D855 model form someone who had bout it from carphonewarehouse.
It works with all network sim cards including, virgin, tesco, lyca but it will not recognise my 3 sim - keeps saying insert sim, no signal and sim icon with cross is shown.
It is running Lolipop 5.0 and V20h

How can I get it to accept my 3 sim? (this sim works perfectly in s4 nexus 5 - also tried a new 3 sim in this LG G3 to no avail)

8th April 2015, 07:30 AM |#1834  
nickslg's Avatar
Senior Member
Flag uk
Thanks Meter: 136
 
More
Send for a new 3 sim it could be faulty or try cleaning it

Sent from my LG-D855 using XDA Free mobile app
11th April 2015, 10:58 AM |#1835  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I tried a new 3 network simcard still doesn't work. It ssays insert sim on the screen. All other simcards work fine.
11th April 2015, 11:32 AM |#1836  
sofir786's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by fazc76

I tried a new 3 network simcard still doesn't work. It ssays insert sim on the screen. All other simcards work fine.

All those sims you tried use the t-mobile/EE network, can you please try an O2/Vodafone sim in it, i suspect your phone is locked to a network
11th April 2015, 03:56 PM |#1837  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I tried tesco, virgin and lyca, they all work fine
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes