What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Samsung Galaxy S duos s7562

15th March 2015, 08:16 PM |#2861  
banerjeeayan1996's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 59
 
250 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by mannthegame

Right, I understood

I am searching for CM 11 But it looks unstable :
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2670604

Can you suggest where to find a stable one??

Is it this one:
http://forum.xda-developers.com/andr...4-4-4-t3024762

Would be nice to try 4.4.4

Yes the second one.

PRESS THANKS

REGARDS
banerjeeayan1996
 
 
16th March 2015, 08:36 AM |#2862  
mannthegame's Avatar
Junior Member
Flag Indian
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by banerjeeayan1996

Yes the second one.

PRESS THANKS

REGARDS
banerjeeayan1996

Downloading CM11 now...

Did you try on india baseband or hungarian baseband??

Gonna try on Indian baseband and if RIL gives a problem i will redo the process on hungarian stock
16th March 2015, 09:50 AM |#2863  
banerjeeayan1996's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 59
 
250 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by mannthegame

Downloading CM11 now...

Did you try on india baseband or hungarian baseband??

Gonna try on Indian baseband and if RIL gives a problem i will redo the process on hungarian stock

No need to redo on Hungarian stock.
Just before flashing the rom select the modem and flash it.

PRESS THANKS

REGARDS
banerjeeayan1996
3rd April 2015, 05:38 PM |#2864  
Mohitash's Avatar
Recognized Contributor
Flag Panchkula
Thanks Meter: 3,950
 
1,796 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mannthegame


Should I try and completely install a stock firmware again??

Go for this...
8th April 2015, 07:05 PM |#2865  
mannthegame's Avatar
Junior Member
Flag Indian
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by Mohitash

Go for this...

Had done the same very next day Worked fine after that
13th April 2015, 12:15 PM |#2866  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2015
Arrow plz help me.....
Quote:
Originally Posted by Kentyet

I don't have such issues with it.

my has stopped working after installing [E610]unlock_1.0_signed.apk on it...it wont wrk..plzhelp
13th April 2015, 02:02 PM |#2867  
KlinkOnE's Avatar
Senior Member
Flag Halle
Thanks Meter: 197
 
382 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by niikweidest

my has stopped working after installing [E610]unlock_1.0_signed.apk on it...it wont wrk..plzhelp

Of course it wont work unless you have a LG device! Do you?

Try if download-mode works and reflash your countries/carriers stock rom using ODIN.
Spend some time on reading how this works and then read again....
Last edited by KlinkOnE; 13th April 2015 at 05:50 PM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
samsung galaxy s duos s7562
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes