FORUMS
Remove All Ads from XDA

Sony xperia Z1 left earplug dead

32 posts
Thanks Meter: 1
 
By RyNkA, Member on 17th January 2014, 07:44 AM
Post Reply Email Thread
19th April 2014, 01:08 PM |#11  
sruba209's Avatar
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 27
 
More
@gregbradley: lol

Sent from my C6902
 
 
19th April 2014, 04:04 PM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Watch out with sticking a needle in the headphone jack! There's some special coating in it to make it waterproof! I guess that a needle can make destroy this coating!

Sent from my C6903 using xda app-developers app
8th May 2014, 12:36 AM |#13  
Junior Member
Flag nottingham
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gregbradley

The last post was 19th January, your advice might be a tad late....



Not entirely too late, at least it helped me.

Been trying to find a solution for this same problem and was beginning to think a repair was needed.
Just to confirm...with a needle, after clearing out a clump of fluff sound now plays through both earphones of the 5 different headsets that wouldn't work before.

For anyone else trying to fix this problem either now or in the future, its at least worth a try.

Thanks rvzek
15th April 2015, 09:11 AM |#14  
Vengeance66's Avatar
Senior Member
Flag Tetovo
Thanks Meter: 55
 
Donate to Me
More
I've noticed that my left earplug have lower volume than the right one. Did someone had this problem?

I cannot remember what caused this, but it's only on the Sony headset and not other. Others are working fine.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes