FORUMS

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][ViSiX][v4.0][SAFESTRAP][SM-G900A][NG3][Jan.03.2015]

22nd April 2015, 04:00 PM |#691  
Quote:
Originally Posted by cstayton

less than 10 second search on google found many many many sites in regards to G900A

Took me 3 seconds @cstayton your Google must've been slow LOL
The Following 2 Users Say Thank You to s6freak For This Useful Post: [ View ]
 
 
22nd April 2015, 04:05 PM |#692  
cstayton's Avatar
Recognized Developer
Flag Waite Park, MN.
Thanks Meter: 3,997
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by OPOfreak

Took me 3 seconds @cstayton your Google must've been slow LOL

Work internet bandwidth is crappy LOL
The Following 2 Users Say Thank You to cstayton For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2015, 04:17 PM |#693  
Quote:
Originally Posted by cstayton

Work internet bandwidth is crappy LOL

LOL I'm at home with Concast I'm getting 50 down on their cheapest plan
The Following User Says Thank You to s6freak For This Useful Post: [ View ]
27th April 2015, 05:35 PM |#694  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Wifi Issue
Using an AT&T galaxy s5 unlocked for the T-mobile network

After each reset, all wifi network information is forgotten. Passwords must be reentered.
The Following User Says Thank You to komali2 For This Useful Post: [ View ]
30th April 2015, 12:01 PM |#695  
Senior Member
dayton
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by komali2

Using an AT&T galaxy s5 unlocked for the T-mobile network

After each reset, all wifi network information is forgotten. Passwords must be reentered.

There is a line of code in your build.prop called
Ro.Securestorage.support =true or false make sure it says false then reboot phone put in wifi password again and you shouldn't have no more problems
The Following User Says Thank You to dgross1123 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes