FORUMS

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

LG G3 Device Locked - McAfee Needs PIN after Factory Reset

16th April 2015, 07:07 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
go it now. thanks. i was also able to reset the mcafee account.
 
 
30th April 2015, 12:55 AM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by mdanyal

u cannot root this device when its lock by mcafee because of kill switch. so u have to think smart.
try to go to setting, in setting> guest> set a code for guest after it turn on guest option. than restart your device, before comming mcafee put the petern as guest... after this u have to go again in administration, at that time u will see mcafee will not come, and u can easily goto the mcafee app, after going on set your number as a buddy number, after setting buddy number, turn your phone off, insert sim and start it again. macafee will again apear... at that time click on send the code to buddy, proceed it.
this code will be applicable for an hour, so if u got the buddy code, after geting pin code u have to change the pic code to new one... after doing this procedure mcafee pin will be change.. and u can use this device
hope you got my point, you dont need to root your device

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?
30th April 2015, 02:45 AM |#23  
twisted_twice's Avatar
Member
Flag lima
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by chandarakk

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?

read this : http://www.mediafire.com/view/cjql66..._(ver.2.0).ppt
The Following User Says Thank You to twisted_twice For This Useful Post: [ View ]
4th May 2015, 09:30 AM |#24  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by chandarakk

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?

keep do your device on and off.... once you can use your phone... but you can not open mcafee ... than you have to go in to the guest option... than use petern lock... than of your phone... than start it again... than very fastly go to the guest window...
when you inter in the guest window... than after it go to they admin window by clicking power btn... than go to the mcafee option... than first chenge number of friend.... than go to the forget code.. than send this code to the frnd number... than use sent code to change the mcafee code... hop now you got?
if dont? than 923122794599 add me on whatsapp... i will help you
The Following User Says Thank You to mdanyal For This Useful Post: [ View ]
16th May 2015, 03:48 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Have the same problem
Sir how did you solved it..please reply thank you
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes