FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][4.4.4] OmniRom Light v2 WITH MULTIWINDOW [FAST AND LIGHTWEIGHT][31/08/14]

18th March 2015, 02:59 PM |#181  
japinder's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 53
 
Donate to Me
More
No offense to the current developer... This is otherwise a quick, snappy ROM.

When I was using Civato's JB 4.1 ROMs, the graphic performance used to be good. I'm not sure whether graphic requires have increased in the meantime. Haven't gotten around to format & try them again to rule out my A500 having aged. Aim to try shortly.

Jp
 
 
15th May 2015, 09:40 PM |#182  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have to same problem Freeze on the first screen on boot ...

All format for nothing ...

Who can Help ?


Grzech

Quote:
Originally Posted by Goldenmeadow

Hi!

Last night I installed bootloader and CWM. Then I flashed your ROM, SU and gapps. But tablet stuck on boot screen. So I reflashed stock rooted ROM - it booted up. Then I flashed your ROM again. Still the same boot screen.
So I left it and went to bed. This morning it still shows ADROID word with running light (Acer boot animation). I rebooted tablet - still the same boot animation...

Any ideas what's wrong?

Thanks!



Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka
Last edited by gpysz; 20th May 2015 at 09:10 AM.
20th May 2015, 11:09 AM |#183  
japinder's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 53
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gpysz

I have to same problem Freeze on the first screen on boot ...
All format for nothing ...
Who can Help ?
Grzech

I think I head sometime back (when attempting to install Linux on my tab) that our A500's came in two versions, each with a slightly different partition layout. Maybe that could be a reason.

I'm afraid I can't be of much help other than suggesting to re-download & attempt again. If it fails, maybe the tab doesn't like the ROM or vice versa.

Jp
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes