[GUIDE][HOW-TO]Make GPS work on 99% ROMs out there.

726 posts
Thanks Meter: 386
By deepesh.tickoo, Senior Member on 9th June 2014, 11:08 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th September 2014, 06:46 AM |#11  
deepesh.tickoo's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 386
Thanks for the reviews friends.
6th September 2014, 10:50 AM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Thanks gud job
6th September 2014, 11:00 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 17
Good work bro !!
7th October 2014, 03:33 PM |#14  
Alb_trp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
A116 is running on xld rom by cmahendra. suddenly the gps stopped working. and i tried your steps and still not working.
9th December 2014, 09:15 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Didn't work on my A116.

I followed every step you mentioned. I downloaded the EPO files using MT GPS EPO Fix. I drove around and GPS still won't lock on GPS Test, Waze, Google Maps. My ROM is from cmahendra (
21st May 2015, 12:36 PM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Hello my friends here,
I dont have additional EPO menu under GPS Satelites option, even if I install EPO.dat and EPO.md5 in /data/misc/ with MT GPS EPO Fix. Actually I have only those two files in root map structure /data/misc/. I have HDC S5 Legend bought from that site:

Thank you in advance for help
Post Reply Subscribe to Thread

fix, gps, mediatek, mt6589, mtk

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes