FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] "WD8801" 2DIN Android 4.04 Car Head Unit with Quad-Core 1.7GHz

2nd May 2015, 07:29 PM |#761  
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Marius B

i buy a unit huifei , is very ok and very faster , quadcore 1.6. some minores bug but can solve that.
boot in 14 sec.

put the link marius, please!!!!!!
 
 
7th May 2015, 09:27 PM |#762  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by dadino

put the link marius, please!!!!!!

sorry for delay . check this link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2660662

and
http://www.alibaba.com/product-detai...225719830.html

http://www.kaigele.com/enus/path451.html

if you want contact please send mail to nicole@kaigele.com

is the best unit for now .
The Following User Says Thank You to Marius B For This Useful Post: [ View ]
17th May 2015, 09:42 AM |#763  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by toologic

Sorry, but I don't khw about dab, i never use it.

After i start car display close . If i want to set something i need to power off and again start.
All time when display is off radio or what i play work and can hear.
What to do?
Thanks !
21st May 2015, 07:37 AM |#764  
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Marius B

After i start car display close . If i want to set something i need to power off and again start.
All time when display is off radio or what i play work and can hear.
What to do?
Thanks !

no answer?
21st May 2015, 08:02 AM |#765  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by dadino

no answer?

I solve with a reset to factory.
21st May 2015, 11:19 AM |#766  
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Marius B

I solve with a reset to factory.

i still have the rds issue, with no station name, and the late switch on, im tinking about some setting can solve, could be the initial logo?
21st May 2015, 03:05 PM |#767  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by dadino

i still have the rds issue, with no station name, and the late switch on, im tinking about some setting can solve, could be the initial logo?

I thing that on radio apps have some file where stock frequency and can put name .
But i dont where stock ?
First logo it is in boot and dont find recovery mode for this model.

And huifei have another logo for 3 sec but show automotive car unit like message.
Dont show logo android. Next can change how you want.

this unit zhinavi it is on family car and dont drive evrey day.

Show me in picture what o you want to do about logo.
Last edited by Marius B; 21st May 2015 at 03:08 PM.
21st May 2015, 03:29 PM |#768  
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Marius B

I thing that on radio apps have some file where stock frequency and can put name .
But i dont where stock ?
First logo it is in boot and dont find recovery mode for this model.

And huifei have another logo for 3 sec but show automotive car unit like message.
Dont show logo android. Next can change how you want.

this unit zhinavi it is on family car and dont drive evrey day.

Show me in picture what o you want to do about logo.

tell more about radio apps, im really interesting about show station name,
for the logo i tought that the logo can became slow the switch on
21st May 2015, 06:45 PM |#769  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by dadino

tell more about radio apps, im really interesting about show station name,
for the logo i tought that the logo can became slow the switch on

How be came slow switch on ? Make me a video and put somewhere ? I dont understand.
For radio i tried to decompiling apps . I change color but i see something about frequency.
Is a Data base with frequency, i dont tried to make any changes because i dont Know if is ok.
typos1 dont answer about this apps.
I tried to contact and make some changes but i want his help.

I think if stocked frequency then can make store and name.
I think if make another column can put radio name for each frequency stored.
And i dont Know how make to show.
The Following User Says Thank You to Marius B For This Useful Post: [ View ]
21st May 2015, 08:35 PM |#770  
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Marius B

How be came slow switch on ? Make me a video and put somewhere ? I dont understand.
For radio i tried to decompiling apps . I change color but i see something about frequency.
Is a Data base with frequency, i dont tried to make any changes because i dont Know if is ok.
typos1 dont answer about this apps.
I tried to contact and make some changes but i want his help.

I think if stocked frequency then can make store and name.
I think if make another column can put radio name for each frequency stored.
And i dont Know how make to show.

when I turn the car, the system takes about two or three minutes, to work, in the sense that the screen is off, nothing works, then comes on and works in ten seconds. and i thinking about which is the problem, maybe some apk, or as i told you, the initial logo......... i don't know!
for the radio i have not any idea to solve this issue, i tried to contact charles, but without success, doesn't want to help me!!!!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2din, car, chinese, head unit
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes