FORUMS

[Q] Moto G Radios not functioning

8 posts
Thanks Meter: 0
 
By flyingturtlebear, Junior Member on 21st May 2014, 12:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The radios of my moto G have seemed to stop working. I have tried to go back and flash the stock firmware to the phone but that doesn't seem to fix the issue. Can anybody help me? As of now I get no service from my carrier or any other carrier. What could be the problem?
 
 
21st May 2014, 02:51 AM |#2  
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 76
 
More
i had that problem too... fixed it by flashing stock rom, why dont you try the US retail version ? or maybe another version altogether
21st May 2014, 05:19 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Faruko

i had that problem too... fixed it by flashing stock rom, why dont you try the US retail version ? or maybe another version altogether

Alright I tried the US retail version but no luck. What other versions should I try? I think I might end up trying all of the versions available in the US.
31st May 2015, 03:42 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Faruko

i had that problem too... fixed it by flashing stock rom, why dont you try the US retail version ? or maybe another version altogether

I can't find any more roms for the phone since the website is gone or some can i get a link?
Last edited by thatthing; 31st May 2015 at 03:43 AM. Reason: Forgot to add something
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes