FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

LG G3 Device Locked - McAfee Needs PIN after Factory Reset

14 posts
Thanks Meter: 1
 
By amitbhawani, Junior Member on 27th June 2014, 02:42 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th April 2015, 07:07 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
go it now. thanks. i was also able to reset the mcafee account.
 
 
30th April 2015, 12:55 AM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by mdanyal

u cannot root this device when its lock by mcafee because of kill switch. so u have to think smart.
try to go to setting, in setting> guest> set a code for guest after it turn on guest option. than restart your device, before comming mcafee put the petern as guest... after this u have to go again in administration, at that time u will see mcafee will not come, and u can easily goto the mcafee app, after going on set your number as a buddy number, after setting buddy number, turn your phone off, insert sim and start it again. macafee will again apear... at that time click on send the code to buddy, proceed it.
this code will be applicable for an hour, so if u got the buddy code, after geting pin code u have to change the pic code to new one... after doing this procedure mcafee pin will be change.. and u can use this device
hope you got my point, you dont need to root your device

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?
30th April 2015, 02:45 AM |#23  
twisted_twice's Avatar
Member
Flag lima
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by chandarakk

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?

read this : http://www.mediafire.com/view/cjql66..._(ver.2.0).ppt
The Following User Says Thank You to twisted_twice For This Useful Post: [ View ]
4th May 2015, 09:30 AM |#24  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by chandarakk

from where to find setting option when it lock by mcafee because of kill switch?

keep do your device on and off.... once you can use your phone... but you can not open mcafee ... than you have to go in to the guest option... than use petern lock... than of your phone... than start it again... than very fastly go to the guest window...
when you inter in the guest window... than after it go to they admin window by clicking power btn... than go to the mcafee option... than first chenge number of friend.... than go to the forget code.. than send this code to the frnd number... than use sent code to change the mcafee code... hop now you got?
if dont? than 923122794599 add me on whatsapp... i will help you
The Following User Says Thank You to mdanyal For This Useful Post: [ View ]
16th May 2015, 03:48 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Have the same problem
Sir how did you solved it..please reply thank you
31st May 2015, 08:17 PM |#26  
rana103's Avatar
Junior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 0
 
More
Still stuck
I'm still stuck in mcafee locked screen. Tried to do ur way but it seems McAfee comes before i could finish the process..
please help me with this mess..
31st May 2015, 10:29 PM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
You can try removing the simcard and wifi off and turn it on. It stopped appearing when im not connected to a network, somehow. Then i was able to open the mcafee app place the sim no for my buddy list and reset it.

Sent from my LG-D855 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes