FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Custom rom for micromax doodle 3 (a102)

4 posts
Thanks Meter: 1
 
By Siddharth Mahajan, Junior Member on 8th June 2014, 07:51 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th March 2015, 05:04 PM |#41  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
kIngoroot.exe file download karo pc ko fr os sae hota ha doodle 3 kitkat root. ma na osi sae kia ha .enjoy #doodle bros
 
 
20th March 2015, 12:51 PM |#42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy need help
bro did u have a102 stock for 1GB model, if u have it plz share with me, i bricked my phone, plz plz plz help me
10th April 2015, 08:39 AM |#43  
djdhiraj's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
..
Quote:
Originally Posted by memonsameer28

yes i have cwm

Hey bro can you link me cwm ? Plz
28th April 2015, 09:15 AM |#44  
Khate's Avatar
Junior Member
Flag Kathmandu
Thanks Meter: 0
 
More
Angry
I finally found a custom rom for Micromax A102. It looks like lollipop but it isnt. It might help you here's the linkhttps://drive.google.com/open?id=0BzPSFCfavJ9bYVJlZTVYN3lQdTg&authuser=0
Hit thanks if it helped.
1st June 2015, 05:14 AM |#45  
itsme_4ucz's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 468
 
More
Lightbulb
Quote:
Originally Posted by Khate

I finally found a custom rom for Micromax A102. It looks like lollipop but it isnt. It might help you here's the linkhttps://drive.google.com/open?id=0BzPSFCfavJ9bYVJlZTVYN3lQdTg&authuser=0
Hit thanks if it helped.

which version is it. 4.2.2 or 4.4.2 or 4.4.4
4th June 2015, 06:11 PM |#46  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Micromax a102 rom
Quote:
Originally Posted by cr7.aryan

YES bro.i've uploaded the recovery file..!!!

Hello Bro!! I need a backup of your micromax a102 as a rom please bro I rooted my device and its a hell now!!
I am getting custom roms for this device which should be flashed by sp flash tools...Iam unable to do that...Please send me rom..I think u hv micromax a102...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes