FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

(Q) IOTHiddenMenu?

392 posts
Thanks Meter: 90
 
By ATGkompressor, Senior Member on 31st January 2014, 05:40 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Does anyone know how to get the IOTHiddenMenu to work in 4.3 TW OTA? *#0* # Doesn't seem to work.

Via Solitary Confined SGS3
 
 
31st January 2014, 02:58 PM |#2  
Mtsprite's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by ATGkompressor

Does anyone know how to get the IOTHiddenMenu to work in 4.3 TW OTA? *#0* # Doesn't seem to work.

Via Solitary Confined SGS3

I believe that they took the hidden menu out 4.3 to sop people from damaging there phone.
31st January 2014, 04:42 PM |#3  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 90
 
More
Quote:
Originally Posted by Mtsprite

I believe that they took the hidden menu out 4.3 to sop people from damaging there phone.

I see it in all my application managers. I'ts there I just can't use it.

Via Solitary Confined SGS3
31st January 2014, 06:08 PM |#4  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,649
 
More
Quote:
Originally Posted by ATGkompressor

Does anyone know how to get the IOTHiddenMenu to work in 4.3 TW OTA? *#0* # Doesn't seem to work.

Via Solitary Confined SGS3

Found people reported that these may work:
Try this *#22745927 (you may see the option to enable but it may not work)
OR
use EFS pro app to access IOTHhiddenmenu. (this will work)
1st February 2014, 12:47 AM |#5  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 90
 
More
Quote:
Originally Posted by buhohitr

Found people reported that these may work:
Try this *#22745927 (you may see the option to enable but it may not work)
OR
use EFS pro app to access IOTHhiddenmenu. (this will work)

Can't find that app on Google play

Via Solitary Confined SGS3
1st February 2014, 01:41 AM |#6  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,649
 
More
Quote:
Originally Posted by ATGkompressor

Can't find that app on Google play

Via Solitary Confined SGS3

http://d-h.st/u9g
1st February 2014, 06:36 PM |#7  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 90
 
More
Quote:
Originally Posted by buhohitr

http://d-h.st/u9g

I figured it out. (ON MY OWN I MIGHT ADD!!) Shortly after, I found a thread here on XDA that confirms my finding that was discovered on the VZW S4.

Open your file manager (I use ES File Explorer): / > efs > carrier > Hidden Menu *Edit text that says "OFF" to say "ON" (without quotations) *REQUIRES ROOT ACCESS*

Reboot

Open phone dial pad and enter *#0*# This is the code for the Main Device Hardware Test Menu. But there are others.

*NOTE: Some codes have the potential to make your device operate an undesirable manner!*





Via Solitary Confined SGS3
The Following 2 Users Say Thank You to ATGkompressor For This Useful Post: [ View ]
1st February 2014, 10:15 PM |#8  
RipCity12's Avatar
Junior Member
Flag Portland, OR
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by ATGkompressor

I figured it out. (ON MY OWN I MIGHT ADD!!) Shortly after, I found a thread here on XDA that confirms my finding that was discovered on the VZW S4.

Open your file manager (I use ES File Explorer): / > efs > carrier > Hidden Menu *Edit text that says "OFF" to say "ON" (without quotations) *REQUIRES ROOT ACCESS*

Reboot

Open phone dial pad and enter *#0*# This is the code for the Main Device Hardware Test Menu. But there are others.

*NOTE: Some codes have the potential to make your device operate an undesirable manner!*





Via Solitary Confined SGS3

Thank you! Confirmed this works.
The Following 2 Users Say Thank You to RipCity12 For This Useful Post: [ View ]
8th June 2015, 10:03 PM |#9  
shakim24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
More
Quote:
Originally Posted by RipCity12

Thank you! Confirmed this works.

Where is the carrier file in ES file manager. Can't seem to find it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes