FTC Says Unlimited Data with Throttling Is Not Unlimited

Unlimited data with throttling will no longer count as unlimited. The Federal Trade … more

Scan With Your Camera Using SimplyScan

If you often need to scan documents using your phone’s camera, make sure to check out … more

Hike Messenger Introduces Free VoIP Service

Hike is one of the few instant messengers that broke free from the pack andacquired a massiveuser … more

One Quarter of All Android Users Have Dual-SIM phones

Ever since the dual-SIM phone wasannounced, such devices became quite popular in many … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

TT7 and GPS problems

OP pinzerik

6th April 2010, 12:42 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Hi there,
I'm terribly newbie with Jade, so sorry........

I have installed TomTom navigator 7 but GPS doesn't work (I cannot fix sats).

Which GPS must I set in TT configuration?
- integrated GPS receiver
- cabled receiver
- other receiver GPS NMES
And what about com port??

thanks
Last edited by pinzerik; 6th April 2010 at 01:48 PM. Reason: error
6th April 2010, 10:49 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481671

see in this post
7th April 2010, 12:04 AM   |  #3  
Wolves4Ever's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
48 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
integrated GPS receiver is the one.
When testing, dont expect it to work indoors...
8th April 2010, 08:47 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Thank you, that's right for the internal receiver.

Now I've got another problem: I cannot see the sat bar during navigation (I can see the bar but it's empty - no sats locked, even if TT is working right) and I cannot see locked sats in GPS status menu.........

Moreover, when I select a destination if I press "C" letter (only C, with other letters everything is ok) TT stops working and I must reset it.

Can you help me please?
My TT version is 7.450.9028

Thank you
8th April 2010, 04:58 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 0
 
55 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Hi,

try the version 7.915.9196, it works fine on my Jade without problems

bye
Andy
8th April 2010, 11:16 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Try Ndrive 9 its ok , and tt Navcore.8.413.1237 its ok to

to test and clean the memory use HTC GPS toll
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes