FORUMS

Floating Apps with Rovers – XDA App Review

There are a lot of great launchers to help customize your phone. Some Launchers allow … more

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

[ROM][4.4.4] OmniRom Light v2 WITH MULTIWINDOW [FAST AND LIGHTWEIGHT][31/08/14]

62 posts
Thanks Meter: 77
 
By nelsontky, Member on 23rd June 2014, 10:41 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
18th March 2015, 02:59 PM |#181  
japinder's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 53
 
Donate to Me
More
No offense to the current developer... This is otherwise a quick, snappy ROM.

When I was using Civato's JB 4.1 ROMs, the graphic performance used to be good. I'm not sure whether graphic requires have increased in the meantime. Haven't gotten around to format & try them again to rule out my A500 having aged. Aim to try shortly.

Jp
 
 
15th May 2015, 09:40 PM |#182  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have to same problem Freeze on the first screen on boot ...

All format for nothing ...

Who can Help ?


Grzech

Quote:
Originally Posted by Goldenmeadow

Hi!

Last night I installed bootloader and CWM. Then I flashed your ROM, SU and gapps. But tablet stuck on boot screen. So I reflashed stock rooted ROM - it booted up. Then I flashed your ROM again. Still the same boot screen.
So I left it and went to bed. This morning it still shows ADROID word with running light (Acer boot animation). I rebooted tablet - still the same boot animation...

Any ideas what's wrong?

Thanks!



Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka
Last edited by gpysz; 20th May 2015 at 09:10 AM.
20th May 2015, 11:09 AM |#183  
japinder's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 53
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gpysz

I have to same problem Freeze on the first screen on boot ...
All format for nothing ...
Who can Help ?
Grzech

I think I head sometime back (when attempting to install Linux on my tab) that our A500's came in two versions, each with a slightly different partition layout. Maybe that could be a reason.

I'm afraid I can't be of much help other than suggesting to re-download & attempt again. If it fails, maybe the tab doesn't like the ROM or vice versa.

Jp
10th June 2015, 04:03 AM |#184  
fatsuzie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Any new updates coming?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes