FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Run nandroid-mobile.sh via adb! error. how to fix it?

13 posts
Thanks Meter: 0
 
By bossyman15, Junior Member on 22nd January 2010, 06:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th March 2010, 03:18 PM |#21  
feefeeboomboom's Avatar
Senior Member
Flag Fargo
Thanks Meter: 42
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by bossyman15

i have followed the guide for rooting sprint hero to a letter
when it tells me to do back up in recovery mode (step 8) i press home button and i get this error Run nandroid-mobile.sh via adb!

i searched and searched this forum for answer to no avail.

so can you please help me with this?

thanks!

this might seem dumb.. but i always just fully charge my phone.. following that it restores like normal.
 
 
18th March 2010, 10:15 AM |#22  
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 2
 
More
EVERYTHING FAILED!

EXCEPT ONE

WHRE YOU HAVE TO PUT EVERYTHING IN "ONE WORD"

by using underscores instead of "space"

so just rename your file to something like "Sense_Hero"
insted of
"Sense Hero"
19th March 2010, 02:45 AM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Talking
if your phone is charged up it will work thats crazy
20th March 2010, 03:27 PM |#24  
cvenk's Avatar
Senior Member
Flag SLOVENIA
Thanks Meter: 21
 
More
Had the same problem, I just plugged in power cord and started again. Restore no problem! Power was at 26%.

Thank god for XDA forum!!!
Thanks everyone
24th March 2010, 07:06 AM |#25  
Junior Member
Bandung
Thanks Meter: 0
 
More
help.. i'm using huawei u8230 and i want to make nandroid back up. this is the first time for me.
but when i choose nandroid backup it said run 'nandroid-mobile.sh' via adb!!
how to solve this?
when i try in cmd to type adb devices ; only written "list of devise attached" nothing more
when i typed adb shell ; it said "device not found"
help please...

i've tried to format the sd card but still problem occur..
my battery is also 90%.. help please
24th March 2010, 08:39 AM |#26  
MagnusRagnarok's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag CYBERTRON
Thanks Meter: 633
 
Donate to Me
More
clean up
Quote:
Originally Posted by bossyman15

i have followed the guide for rooting sprint hero to a letter
when it tells me to do back up in recovery mode (step 8) i press home button and i get this error Run nandroid-mobile.sh via adb!

i searched and searched this forum for answer to no avail.

so can you please help me with this?

thanks!

your sd card is full.No room for the backup. Seen it a million times
24th March 2010, 12:51 PM |#27  
juansuandi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by lilim_ac

help.. i'm using huawei u8230 and i want to make nandroid back up. this is the first time for me.
but when i choose nandroid backup it said run 'nandroid-mobile.sh' via adb!!
how to solve this?
when i try in cmd to type adb devices ; only written "list of devise attached" nothing more
when i typed adb shell ; it said "device not found"
help please...

i've tried to format the sd card but still problem occur..
my battery is also 90%.. help please

i thinks it was because of your sdcard problem. try change your sdcard then try backup again.
24th March 2010, 04:23 PM |#28  
Junior Member
Bandung
Thanks Meter: 0
 
More
something strange.. when i was in the recovery mode.. i can not use adb... device not found..
but when the device turn on.. then i can use the adb .. device detected although the serial number didn't show up only "? devices".
i can enter adb shell but i can not do anything "permission denied" it said for boot; root; etc..
anybody help...
25th March 2010, 08:43 PM |#29  
Negrito's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by justinisyoung

I've had that a few times. I found that plugging my phone to the charger solves it every time.

Thank you for this! worked like a charm.
10th April 2010, 08:27 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Making a backup of my sd card and then formatting worked for me. I was able to make my nandroid backup and then put all of my files back on my sd card. Really happy this worked.
10th April 2010, 08:36 PM |#31  
Senior Member
Houston
Thanks Meter: 55
 
More
Can you rename your nandroid backups.
They'll still work fine and everything right? I know you cant have spaces.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes