FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

AT&T 4.4.2/4.4.3/5.0.2 Debloated Sense 6 ROM/VVM Integrated Release 5/19/2015

1,939 posts
Thanks Meter: 1,005
 
By Wonders_Never_Cease, Recognized Contributor on 21st May 2014, 06:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th June 2015, 05:04 AM |#391  
Wonders_Never_Cease's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,005
 
Donate to Me
More
Just tested on my device sending myself a txt message ,not opening it and deleting it,no issues here,fresh install.
The Following User Says Thank You to Wonders_Never_Cease For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th June 2015, 09:17 AM |#392  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 434
 
More
OK, thx for testing. I have no mods, just your ROM. Might try a fresh install when I get the time. I'll let you know if that takes care of it.

Later: yep, a clean install took care of it.

Also, forget to mention, the AT&T tech said they hoped to have Wi-Fi calling implemented by the end of the year. This is the first I've heard of it.
Last edited by bruce7373; 5th June 2015 at 12:31 PM.
5th June 2015, 02:36 PM |#393  
MikeG4936's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by MikeG4936

Hey guys - I'm getting "unfortunately System UI has stopped" after every reboot. Did a fresh install of the 5.0.2 build with TWRP 2.8.6.0. Any suggestion?? THANKS!!!

Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

What mods have you installed....full wipe is necessary for initial flashing. Anyone else experiencing any issues? Ive flashed this same build 50-100 times and not had anything force close on me.

OK - looks like I should learn to follow your directions. I downgraded to TWRP 2.8.3 and not only did it flash without errors, I'm not getting the FC issues either. Everything is working GREAT.

If anyone is having issue flashing or with random bugginess, make sure you are using the correct version of TWRP to flash this ROM!!
5th June 2015, 10:32 PM |#394  
Wonders_Never_Cease's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,005
 
Donate to Me
More
Theres always a method to my madness...lol...glad your all sorted now.
The Following User Says Thank You to Wonders_Never_Cease For This Useful Post: [ View ]
11th June 2015, 05:04 PM |#395  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Been using the lollipop version from when it was released. Loving it, plays good with xposed and i like the sense 7 camera. Thank you for the hard work.

Sent from my HTC One using Tapatalk
12th June 2015, 11:16 PM |#396  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 434
 
More
Quote:
Originally Posted by grigoriisi

Been using the lollipop version from when it was released. Loving it, plays good with xposed and i like the sense 7 camera. Thank you for the hard work.



Sent from my HTC One using Tapatalk







OT: I thought Xposed didn't work on Android 5.0. Is there a workaround?

Oops, never mind, just found the thread.
Last edited by bruce7373; 12th June 2015 at 11:20 PM.
13th June 2015, 05:13 AM |#397  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by bruce7373

OT: I thought Xposed didn't work on Android 5.0. Is there a workaround?

Oops, never mind, just found the thread.

Yes it does. Google is you friend
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3034811

Sent from my HTC One using Tapatalk
The Following User Says Thank You to grigoriisi For This Useful Post: [ View ]
18th June 2015, 07:11 AM |#398  
Senior Member
Flag Northern Colorado
Thanks Meter: 87
 
More
Could someone please tell me if the mobile hotspot has been modified/hacked so it can be used without carrier subscription limitations etc. Make it look as if normal data use?
18th June 2015, 11:18 PM |#399  
Wonders_Never_Cease's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,005
 
Donate to Me
More
Unsure as most plans now include tethering...they can limit regardless its nothing we can do to "hide" usage....if your using too much data server will redflag you regardless of rom used. There is no hack to hide usage monitoring
4th July 2015, 05:50 PM |#400  
Wonders_Never_Cease's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,005
 
Donate to Me
More
Happy 4th everyone,be safe
The Following 2 Users Say Thank You to Wonders_Never_Cease For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
att, fast, sense 6, stable, stock
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes