FORUMS

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

OnePlus 2 Leaked, Actually Prettier Than Expected

The OnePlus 2 launch event is mere hours away, and we have been treated to clear, … more

[HOW-TO][ROOT][4NOOBS] Resize sdcard0 and internal storage to maximize space for apps

231 posts
Thanks Meter: 119
 
By bsined, Senior Member on 10th April 2014, 06:41 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th June 2015, 10:20 PM |#201  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by firepol

TWRP 2.8.5.0, wiping sdcard didn't help but maybe I have to run the proper command also for partition 15 (SDCard)? I'll try this one tomorrow:

Code:
tune2fs -O extents,uninit_bg,dir_index /dev/block/mmcblk0p15

Hm, the people seemed to have more issues with CWM. You can also wipe storage via TWRP, no need to use the terminal for that (and they solved it using TWRP, so might try that)
 
 
29th June 2015, 01:00 PM |#202  
firepol's Avatar
Member
Flag Zurich
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by LeonardK

Hm, the people seemed to have more issues with CWM. You can also wipe storage via TWRP, no need to use the terminal for that (and they solved it using TWRP, so might try that)

Hi there, I wiped also via TWRP and still same error message but maybe this is more an issue related to CM 12.1. Maybe I'll post in the official CM 12.1 thread for Xperia T and post back here when I've found the proper solution (for completeness).

Actually I googled and some people suggest to update TWRP, but since I have the last version (for my device, which is "mint") I guess I can only ask the TWRP maintainer of "mint" on xda if he knows something about this issue.

I'll keep you updated thx so far. cheers
5th July 2015, 02:22 PM |#203  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i need help please.
dont know where i made a mistake.
I have now only 5.7 GB device storage (for apps etc) but the rest of total space is gone. Have a Xperia T with 16 GB before this procedure i had only 1.9 GB for apps its now better but like i said the half of the space is gone.
Need help please.
6th July 2015, 10:29 AM |#204  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by Yeahmään

i need help please.
dont know where i made a mistake.
I have now only 5.7 GB device storage (for apps etc) but the rest of total space is gone. Have a Xperia T with 16 GB before this procedure i had only 1.9 GB for apps its now better but like i said the half of the space is gone.
Need help please.

Please provide the output of lsblk.
6th July 2015, 01:05 PM |#205  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Pls sum1 help...
I donno how but Suddenly screen got thin lines and in the notificasns it says your Sd card is damaged. So I went to settings >storage> den I see der was n opsn for "mount internal storage". I tried to mount but it didn't.
I restarted d phone den also nothing happend. It was still asking for reformatting sd card, but it wasn't reformatting it too.Den I tried to wipe it thru twrp recovery, but wiping got fail. So I tried to restart my phone, but in recovery its saying no OS installed.N my phone is just showing Xolo logo with lining. Pls giv stepwise solution...if possibl.

Sent from my A500 using Tapatalk
6th July 2015, 03:57 PM |#206  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by PriyanshuSingh

Pls sum1 help...
I donno how but Suddenly screen got thin lines and in the notificasns it says your Sd card is damaged. So I went to settings >storage> den I see der was n opsn for "mount internal storage". I tried to mount but it didn't.
I restarted d phone den also nothing happend. It was still asking for reformatting sd card, but it wasn't reformatting it too.Den I tried to wipe it thru twrp recovery, but wiping got fail. So I tried to restart my phone, but in recovery its saying no OS installed.N my phone is just showing Xolo logo with lining. Pls giv stepwise solution...if possibl.

Sent from my A500 using Tapatalk

Any error messages except "didn't work"?
If you don't care about data you just should try to reflash.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes