FORUMS

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

[Q] Convert Verizon M8 to International...Is it possible?

27 posts
Thanks Meter: 1
 
By mukeshd, Junior Member on 24th May 2014, 11:51 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th October 2014, 05:46 PM |#31  
mashk's Avatar
Senior Member
Flag Nairobi
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by mido.fayad

which recovery are you using ??
Verizon or international

philz touch 6.27.5
 
 
27th January 2015, 12:20 PM |#32  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Still no one figured a way out to convert Verizon to international GSM edition?
19th March 2015, 08:46 PM |#33  
edsupagood's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Just wondering if possible?
20th March 2015, 02:09 PM |#34  
rickylambert's Avatar
Senior Member
Flag San Isidro
Thanks Meter: 57
 
More
Dev Edition
Quote:
Originally Posted by edsupagood

Just wondering if possible?

Several people claim this is working: http://forum.xda-developers.com/htc-...loper-t3002003

While itīs Dev/Unbranded instead of WWE, itīs the fastest way to get OTAīs. Please report if try and succeed.
21st June 2015, 09:19 AM |#35  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by rickylambert

Several people claim this is working: http://forum.xda-developers.com/htc-...loper-t3002003

While itīs Dev/Unbranded instead of WWE, itīs the fastest way to get OTAīs. Please report if try and succeed.

So did you changed your phone to international version ?
22nd June 2015, 12:44 AM |#36  
rickylambert's Avatar
Senior Member
Flag San Isidro
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by ok_then_so

So did you changed your phone to international version ?

Well, in fact I am now running stock 5.01 Sense WWE stock International ROM with the addition of Elite kernel on top(bootloop if not), VZW firmware, CID changed to HTC__001, not rooted. I am able to check for OTAīs with success but sadly no one has been released yet.

However, I suspect things can mess up if OTA is applied, as it can modify firmware/kernel. Will know as soon as it is released.
21st July 2015, 03:57 PM |#37  
anassaad's Avatar
Junior Member
Flag casablanca
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by rickylambert

Well, in fact I am now running stock 5.01 Sense WWE stock International ROM with the addition of Elite kernel on top(bootloop if not), VZW firmware, CID changed to HTC__001, not rooted. I am able to check for OTAīs with success but sadly no one has been released yet.

However, I suspect things can mess up if OTA is applied, as it can modify firmware/kernel. Will know as soon as it is released.

I followed the steps below but in the end my device redemare on bootloaeder without Roma
I am blocked

adb shell
su
echo -ne '\x30\x00\x50\x00\x36\x00\x42\x00\x31\x00\x30\x00\ x30\x00\x30\x00\x30' | dd of=/dev/block/mmcblk0p5 bs=1 seek=16384

exit
adb reboot bootloader
fastboot flash zip 4.16.401.10-Firmware.zip
adb reboot bootloader
Fastboot oem rebootRUU
Flash fastboot zip RUU-HTC_One_M8_WWE_5.0.1-4.16.401.10.zip
adb reboot bootloader
Factory reset
Fastboot reboot bootloader
fastboot flash recovery twrp-2.8.7.0-m8.img
factory reset


I restore the current version 4.3.0 verizon ViperOneM8

thank yo
22nd July 2015, 02:23 PM |#38  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 111
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by anassaad

I followed the steps below but in the end my device redemare on bootloaeder without Roma
I am blocked

adb shell
su
echo -ne '\x30\x00\x50\x00\x36\x00\x42\x00\x31\x00\x30\x00\ x30\x00\x30\x00\x30' | dd of=/dev/block/mmcblk0p5 bs=1 seek=16384

exit
adb reboot bootloader
fastboot flash zip 4.16.401.10-Firmware.zip
adb reboot bootloader
Fastboot oem rebootRUU
Flash fastboot zip RUU-HTC_One_M8_WWE_5.0.1-4.16.401.10.zip
adb reboot bootloader
Factory reset
Fastboot reboot bootloader
fastboot flash recovery twrp-2.8.7.0-m8.img
factory reset


I restore the current version 4.3.0 verizon ViperOneM8

thank yo

If you want international ROM follow this guide http://forum.xda-developers.com/veri...-roms-t3098427
The Following User Says Thank You to crazykas For This Useful Post: [ View ]
23rd July 2015, 04:01 PM |#39  
anassaad's Avatar
Junior Member
Flag casablanca
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by crazykas

If you want international ROM follow this guide http://forum.xda-developers.com/veri...-roms-t3098427

I Installs the Revolution HD ROM 43 by bassant on this guide , 3G walk but not 4g .

The same thing for the Rom viperone M8 .

Info: Is the SIM card tested on another GSM Phone 4G running.

Thanks for your help .
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes