FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[ROM][KK][4.4.4][KTU84P] SlimKat 6 UNOFFICIAL-20140707

285 posts
Thanks Meter: 656
 
By jfbs, Senior Member on 2nd May 2014, 06:55 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th July 2014, 05:20 AM |#91  
Henchmin's Avatar
Senior Member
Oakland
Thanks Meter: 13
 
More
Thank you for giving new life into my phone!! Seriously, you guys are awesome!!! <3
The Following User Says Thank You to Henchmin For This Useful Post: [ View ]
 
 
24th July 2014, 12:56 AM |#92  
Senior Member
Flag Standing in the middle of nowhere
Thanks Meter: 328
 
More
Moved to Mahdi Rom OP
Last edited by TripFX; 24th July 2014 at 06:19 AM.
21st August 2014, 05:20 PM |#93  
Junior Member
Flag Brandon
Thanks Meter: 1
 
More
Just installed 0707 and can't play mp3s(didn't test flac) through bluetooth stereo headset. Game audio plays fine.
When trying to play with BT tracks don't progress through songs and just skips to the next one and repeats pattern.

Tried a bare ROM install without any GApps and still doesn't works.
Tried with bare install of Mahdi and mp3s play fine.

Thanks, d.
24th August 2014, 01:14 PM |#94  
Junior Member
Flag Brandon
Thanks Meter: 1
 
More
Did a clean install, ran the error and took a bug report via developer options but can't find were it saved it to. The Slimrom site say it is in a folder named slim but I can't find it on both the internal and external storage.

Is it OK to use Android System Info's bug report feature?
24th August 2014, 07:13 PM |#95  
OP Senior Member
Thanks Meter: 656
 
More
Quote:
Originally Posted by ninjaturtle76

Did a clean install, ran the error and took a bug report via developer options but can't find were it saved it to. The Slimrom site say it is in a folder named slim but I can't find it on both the internal and external storage.

Is it OK to use Android System Info's bug report feature?

CatLog from playstore might work easily that will give me enough info.
The Following User Says Thank You to jfbs For This Useful Post: [ View ]
24th August 2014, 10:14 PM |#96  
Junior Member
Flag Brandon
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by jfbs

CatLog from playstore might work easily that will give me enough info.

Think I'm doing this right:

-Wiped Dal-Cache, System, Cache, Data, Android Secure.
-Bare OS install.
-Installed Logcat.
-Pair BT stereo headset.
-Played music via ES Explorer.
-Skipped a few music tracks.
-Opened Logcat and saved file.

What happens, music doesn't play and skips to the next track and the pattern repeat.
OS and games audio play fine.

Thank you for the ROM, best one I used, looks and works great, able to OC stable to 1555Mhz.

D.
Attached Files
File Type: txt 2014-08-24-16-43-54.txt - [Click for QR Code] (385.6 KB, 23 views)
The Following User Says Thank You to ninjaturtle76 For This Useful Post: [ View ]
9th July 2015, 06:27 PM |#97  
gmolds's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Question


I know it's been a while... but can anyone tell me if this install takes longer than "usual". I'm following the install instructions and after the clearing/formatting/resetting steps in CWM I installed from ZIP from my external SD card and so far I've seen:

Installing: /storage/sdcard1/_rom/Slim_etc.zip
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...

It's been in this mode for about 30 minutes. By my recollection these installs on this phone were generally not so long. It may be hung up as a line under the Installing update... message there are a series of ----------- (dashes) and there it sits.

Any ideas? I'm afraid to power cycle it out of fear of bricking it. I'm running the latest CWM.

Thanks,
gmolds
26th July 2015, 11:51 PM |#98  
Bren123's Avatar
Senior Member
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 20
 
More
Thx
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes