FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[APP](Root Req)Viper4Android Sound

72 posts
Thanks Meter: 47
 
By duwerk, Member on 16th April 2014, 02:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th July 2015, 12:47 PM |#181  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Guys, is there anybody who has viper sound on 4.4.2 stock music player ? (It works on "google play music" for me.)
 
 
17th July 2015, 09:27 AM |#182  
Senior Member
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by Borfas

on lollipop work only: freeze soundalive with titanium backup and work perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I followed the guide + your hint but it is still not working for me....

Actually if I boot with Viper disabled, then if I enable it ONCE - it works...
If I then disable it and enable again... BOOM... not working. Working only if I enable it ONCE... well "working"... yes but until next reboot....
Because if I boot with Viper enabled it doesn't work. Cycle disable/enable it gives nothing.

I am on TouchWiz Lollipop 5.0 (BOE6) on S5 900F, rooted, etc...
Using Boeffla kernel (from this thread http://forum.xda-developers.com/gala...23-03-t3062073) with SELINUX permissive.

Any one could help here?

Thanks
Last edited by Looki75; 17th July 2015 at 09:29 AM.
17th July 2015, 09:50 AM |#183  
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by Looki75

I followed the guide + your hint but it is still not working for me....

Actually if I boot with Viper disabled, then if I enable it ONCE - it works...
If I then disable it and enable again... BOOM... not working. Working only if I enable it ONCE... well "working"... yes but until next reboot....
Because if I boot with Viper enabled it doesn't work. Cycle disable/enable it gives nothing.

I am on TouchWiz Lollipop 5.0 (BOE6) on S5 900F, rooted, etc...
Using Boeffla kernel (from this thread http://forum.xda-developers.com/gala...23-03-t3062073) with SELINUX permissive.

Any one could help here?

Thanks

use this : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2777835 and set permisive. intall busybox.
The Following User Says Thank You to Borfas For This Useful Post: [ View ]
17th July 2015, 10:04 AM |#184  
Senior Member
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by Borfas

use this : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2777835 and set permisive. intall busybox.

Thanks but it seems the same issue...

Actually I works with certain music apps, but not all... weird...

The issue I described is with stock Samsung music player and tunein radio for example.
Works ok with Mort Player for example...

And maybe the cause is SoundAlive. Very very weird...
I froze it with TiB but it was still working...
Then I uninstalled SoundAlive with TiB, rebooted... but IT IS STILL HERE AND WORKING!!!!
In stock music app, I can enter SoundAlive settings, I can change them and SoundAlive effects ARE APPLIED!
Damn! Where does it hide???

Any one could help?


Thanks
17th July 2015, 12:38 PM |#185  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Viper with stock player not working
Its the same on 4.4.2 with stock player (also tried to uninstall,... didnt try deleting it though) ....
The Following User Says Thank You to gggg For This Useful Post: [ View ]
18th July 2015, 01:37 AM |#186  
XRange's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 284
 
Donate to Me
More
Here thread that @muniz_ri showed me that works for Viper4android. Working great on 870a.

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=61191645
The Following User Says Thank You to XRange For This Useful Post: [ View ]
19th July 2015, 08:00 AM |#187  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by XRange

Here thread that @muniz_ri showed me that works for Viper4android. Working great on 870a.http://forum.xda-developers.com/show...php?p=61191645

THX...but thats for LL .... I am on 4.4.2
26th July 2015, 11:59 AM |#188  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by Looki75

I followed the guide + your hint but it is still not working for me....

Actually if I boot with Viper disabled, then if I enable it ONCE - it works...
If I then disable it and enable again... BOOM... not working. Working only if I enable it ONCE... well "working"... yes but until next reboot....
Because if I boot with Viper enabled it doesn't work. Cycle disable/enable it gives nothing.

I am on TouchWiz Lollipop 5.0 (BOE6) on S5 900F, rooted, etc...
Using Boeffla kernel (from this thread http://forum.xda-developers.com/gala...23-03-t3062073) with SELINUX permissive.

Any one could help here?

Thanks

I had the same problem. I DSP + _v5.1 flashed, dsp + app frozen and behold viper4andoid runs without problems.

My configurations: S5_EchoeRomv5_OE6S5, AELKERNELv5_6, mixer_Paths_ increased to medium, build.prop inputs for viper4andoid, init.d script 09Viper4Android, DSP + _v5.1.zip with turned Freeze dsp + app.

I've tested it for five days and had no failures / problems more with viper4andoid.
It also works with the stock music player.
Last edited by RK1980; 26th July 2015 at 12:42 PM.
The Following User Says Thank You to RK1980 For This Useful Post: [ View ]
26th July 2015, 10:49 PM |#189  
Senior Member
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by RK1980

I had the same problem. I DSP + _v5.1 flashed, dsp + app frozen and behold viper4andoid runs without problems.

My configurations: S5_EchoeRomv5_OE6S5, AELKERNELv5_6, mixer_Paths_ increased to medium, build.prop inputs for viper4andoid, init.d script 09Viper4Android, DSP + _v5.1.zip with turned Freeze dsp + app.

I've tested it for five days and had no failures / problems more with viper4andoid.
It also works with the stock music player.

I appreciate your help.

Can you be more explicit?
I don't understand this sentence: "I DSP + _v5.1 flashed, dsp + app frozen and behold"

What is DSP + _v5.1 ?

If you could share step-by-step procedure, I would appreciate.
27th July 2015, 09:03 AM |#190  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Looki75

I appreciate your help.

Can you be more explicit?
I don't understand this sentence: "I DSP + _v5.1 flashed, dsp + app frozen and behold"

What is DSP + _v5.1 ?

If you could share step-by-step procedure, I would appreciate.

I have the DSP + zip flashed on the recovery menu, restarted, then the DSP + app with Titanium Backup frozen. Zip DSP + I have here:

http://forum.xda-developers.com/gala...p-gpe-t2996648
The Following User Says Thank You to RK1980 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
booyah, galaxys5, root, viper, viper4android
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes