FORUMS

[Q] gallery displaying black photos

29 posts
Thanks Meter: 1
 
By rtrotsky, Junior Member on 19th May 2014, 01:52 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The phone is a Brazilian xt1033 with 16gb and stock rom on 4.4.2 with gallery app update from google play. Suddenly some photos are all black in gallery app. When I try to open them on xplore, for instance, they come up ll black also. All pictures were taken with the camera app and some of them appear just fine. This is one of the problems.
The second: when I create a folder inside dcim and copy some pictures over there from another folder (all using using xplore), those pictures appear all black on gallery but, on xplore, they show just fine (unlike the pictures taken with camera).
Is somebody else having this problem? I tried rebooting the phone but the pictures still show all black.
 
 
19th May 2014, 02:04 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Go to settings, apps and then:
Search Gallery -Force Stop and delete data.
Search Media Storage -Force Stop and delete data.
Reboot your device and wait a couple of minutes.
Then please report if it worked
The Following User Says Thank You to rmrbpt For This Useful Post: [ View ]
28th July 2015, 10:22 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Didn't work for me. Photos are still black. Happened when I was trying to transfer photos to my computer. Photos were on the internal memory, and some (still in the phone) turned black after I copied (ctrl-x - ctrl-v) others in my computer througth usb connection. Photos that were copied to the computer were fine; photos that were in the phone turned black at most (some didn't turned black).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes