FORUMS

Analysis & Opinion

$30 T-Mobile Phone Sim Works in Vzw G Pad

62 posts
Thanks Meter: 19
 
By razgriz8426, Member on 13th June 2014, 06:50 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th July 2015, 07:23 PM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
No need to downgrade, it works fine with 5.0.2 . You just need to put in the sim, edit APN, activate/register/login your Tmobile ID .
 
 
5th August 2015, 02:10 AM |#32  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by abced123

No need to downgrade, it works fine with 5.0.2 . You just need to put in the sim, edit APN, activate/register/login your Tmobile ID .

I just bought sim that was never activated (http://prepaid-phones.t-mobile.com/p...189490&irgwc=1)

Will it still work?
5th August 2015, 03:41 AM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by lolwatpear

I just bought sim that was never activated (http://prepaid-phones.t-mobile.com/p...189490&irgwc=1)

Will it still work?

It should, I activated 2 new sims with new account for the free 200mb.
The Following User Says Thank You to abced123 For This Useful Post: [ View ]
5th August 2015, 04:03 AM |#34  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by abced123

It should, I activated 2 new sims with new account for the free 200mb.

Oh, great. Can you tell me which APN settings you followed?
21st August 2015, 06:57 AM |#35  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by lolwatpear

I just bought sim that was never activated (http://prepaid-phones.t-mobile.com/p...189490&irgwc=1)

Will it still work?

Quote:
Originally Posted by lolwatpear

Oh, great. Can you tell me which APN settings you followed?

it will auto detect, but just in case : fast.t-mobile.com . I often get 50 down, 30 up.
21st August 2015, 05:23 PM |#36  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
mine says sim card is not from verizon.. apn setting doesn't work.. any ideas?
22nd August 2015, 07:03 AM |#37  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by alphakp295

mine says sim card is not from verizon.. apn setting doesn't work.. any ideas?

On restart, mine also says " sim card is not from Verizon " as well; but, it works . Check if Tmobile support LTE band 4 or 7 ( I forgot, you gotta google this) in your area, cuz Verizon only share some LTE band with TMO . If it does not support, then you re out of luck .
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes