FORUMS

Top Forum Discussions

[how to] change your MID without an eng bootloader

2,664 posts
Thanks Meter: 2,881
 
By scotty1223, Recognized Contributor on 7th April 2014, 01:49 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th July 2015, 11:10 PM |#341  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by scotty1223

Cool. I assume you are sorted?

Sent from my HTC One

Yes, with

Code:
echo -ne '\x30\x00\x50\x00\x36\x00\x42\x00\x36\x00\x34\x00\x30\x00\x30\x00\x30\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p5 bs=1 seek=16384
I got rid of the two zeros at the end and ota-updates are working again.
Last edited by mk1080; 10th July 2015 at 11:29 PM.
The Following User Says Thank You to mk1080 For This Useful Post: [ View ]
 
 
12th July 2015, 09:14 PM |#342  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by scotty1223

Any luck? You can also enter the command to change the mid in recovery. You can then run the Sprint ruu.

Again, there is good reason that I recommended not doing what you have attempted.

Sent from my HTC One

Yes please, I resolved the issue. I booted into TWRP and ran the ADB Shell to revert the MID to Sprint. I changed CID to Sprint in HBOOT and I was able to flash a Sprint RUU. I returned the device for a full GSM one. Thanks for your help. Very grateful to you all.
28th July 2015, 10:22 PM |#343  
Uzephi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Phoenix
Thanks Meter: 588
 
More
Great work as always Scotty. For anyone wondering, you can run a T-Mobile RUU on an AT&T model after changing to supercid and changing the mid to Tmo. Just did it and running all T-Mobile band on this AT&T branded phone.
The Following User Says Thank You to Uzephi For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 11:47 PM |#344  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i have m8 mid is 0P6B12000 i wanna convert europe device how can i do please help me
Today, 08:07 AM |#345  
Einwod's Avatar
Senior Member
Flag Lardos, Rhodes, Greece.
Thanks Meter: 613
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by semmihabi

i have m8 mid is 0P6B12000 i wanna convert europe device how can i do please help me

Try reading the first post. It's all there.
Today, 09:18 AM |#346  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i try but it' s not working. my device mid is 0P6B12000 but i can install just harman kardon ruu and just flashing custom rom compatible with sprint. for example i can't flash viperone m8 4.6.0. how can i convert my mid to 0P6B10000 ? Please help me
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes