FORUMS

Top Forum Discussions

NEW HTC ROM!! HTC_WWE_1.33.422.1_4.1.13.51_03.07.90_Ship.exe

29 posts
Thanks Meter: 0
 
By jdhelstrom, Junior Member on 24th December 2007, 09:39 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
3rd February 2009, 08:39 PM |#401  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
HTC s620
Hi folks I`v got me a Excalibur and now I`m wandering what is the best OS for it...



p.s. pls write me a e-mail - dimov_btm@mail.bg
 
 
4th February 2009, 03:59 AM |#402  
orb3000's Avatar
XDA Portal Team / Retired Senior Moderator
Flag T r a v e l i n g Likes: HTC & XDA Dislikes: apples...
Thanks Meter: 3,058
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by skochobahn

Hi folks I`v got me a Excalibur and now I`m wandering what is the best OS for it...



p.s. pls write me a e-mail - dimov_btm@mail.bg

Welcome to the forum

I would say Kavana remade by Rickywatt, but is highly recommended that you READ a lot from differents ROM´s, so you can decide wich fits better acording your personal needs

Good luck,
4th February 2009, 04:21 PM |#403  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
WM60 or WM61 in this ROM?
WM60 or WM61 in this ROM? Tks.
24th March 2010, 02:07 PM |#404  
KraFT_mk's Avatar
Senior Member
Flag Macedonia
Thanks Meter: 8
 
More
HTC_WWE_1.33.422.1_4.1.13.51_03.07.90_Ship.exe
Last edited by KraFT_mk; 24th March 2010 at 02:10 PM.
23rd April 2010, 01:32 AM |#405  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can I get a .CAB for this??
Hey, does anyone have a .cab file for this? Can you flash a ROM with a .cab? ... I do not run windows on my computers, so I cannot update with ActiveSync or some such thing.

PLEASE, any help would be great.

Thanks!!

superthebob
23rd April 2010, 01:46 AM |#406  
crackmunky's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by superthebob

Hey, does anyone have a .cab file for this? Can you flash a ROM with a .cab? ... I do not run windows on my computers, so I cannot update with ActiveSync or some such thing.

PLEASE, any help would be great.

Thanks!!

superthebob


- You could either run a virtual machine or dual boot some windows O/S and flash the rom via this method

- Or put the rom on the Mico SD card and install it via the bootloader?

Just my two cents..
23rd April 2010, 06:32 PM |#407  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
via bootloader?
Installing via bootloader may work... how does one do that?
24th April 2010, 01:49 AM |#408  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 2,560
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by superthebob

Installing via bootloader may work... how does one do that?

How to access Bootloader:


Quote:
NRG: Turn your phone completely off. Pushing the camera button in, plug in your usb cable. The tricolor, bootloader screen will come up and you can flash your regular OEM ROM which can be downloaded from one of the stickies.


Hope that helps!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes