FORUMS

Covert HTC One M8 Verizon to Fully Compatible T-Mobile Version

57 posts
Thanks Meter: 52
 
By TechSoft, Member on 8th April 2014, 09:28 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th June 2015, 02:50 AM |#161  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
I already run sunshine for $25 and got it unlocked and S-off and what should I do next? I get in recovoery mode try to flash that Android Revolution HD 3.4 ROM does not work I got the right rom for my htc m8 did I do anything wrong? please help,,,,,,,, my $25 sigh....
 
 
24th June 2015, 06:10 AM |#162  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
I don't know where else to ask this... Everytime that I flash android revolution, it just reboots into the bootloader. I cant even get to a boot animation. Md5 checksum comes out fine, and I am updated to the latest firmware, and I tried both flashing the recommended elemental kernal, and just trying to boot with only the rom being flashed. I did a full wipe everytime. Viper 4.3 boots fine, but its a little glitchy, and I keep getting signal drops because I don't hsve the option for gsm/wcdma/lte/auto in the mobile network menu. I have that option set in the phone info app included in the viper tweaks, but in the mobile network menu, the only working option is the lte/legacy 3gpp mode. Global mode works just as well with intermident signal drops, so I would like to flash android revolution to see if hitting the magic option will help. Thanks in advance!
27th June 2015, 01:54 PM |#163  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Ok, here is how I fixed it. I think that the problem was in the kernal. I already had s-off and permaroot. I then flashed the newest ruu, flashed twrp, venom 4.3 (non verizon) and then I flashed the IONElyX kernal from this link below, and set it to international version. It was only after flashing the kernal that I managed to even get a constant data signal with no drop, much less lte. If you have anymore questions, feel free to ask. Btw, in the phone info section of the viper tweaks, im set at gsm/wcdma/lte auto.

http://forum.xda-developers.com/veri...-roms-t3098427
24th July 2015, 05:38 PM |#164  
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
More
Would like to clarify that the VZW M8 does not have the AWS 1700mhz band.
14th September 2015, 05:39 PM |#165  
Junior Member
Flag Santa Barbara, California
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cuiltheory

Ok, here is how I fixed it. I think that the problem was in the kernal. I already had s-off and permaroot. I then flashed the newest ruu, flashed twrp, venom 4.3 (non verizon) and then I flashed the IONElyX kernal from this link below, and set it to international version. It was only after flashing the kernal that I managed to even get a constant data signal with no drop, much less lte. If you have anymore questions, feel free to ask. Btw, in the phone info section of the viper tweaks, im set at gsm/wcdma/lte auto.

http://forum.xda-developers.com/veri...-roms-t3098427

I'm having kind of the same issue. I just get into boot loader all the time. I'm new to this so I'm completely lost on what to do. I followed all the steps in the guide. I'm super CID, S-off, rooted etc. I did a factory reset before installing android revolution HD but I'm getting nowhere.

I was running android 4.4.4 verizon m8 but texting didn't work so I tried to convert to t-mobile and now I have no phone. Debating just to wait for a week and get the new Iphone.
15th September 2015, 02:50 AM |#166  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Info 2
Hello -- I ran this Tmobile setup for a week (Verizon M8 flashed with latest firmware, S-off, and Vemon 4.3) and found it almost unusable in our region/network area. the comment on tmobile band support is the deal-breaker.

mileage may vary. suggest SELL your verizon M8 and buy Tmobile M8 via craigslist and call it good -- if even if lose $50 on the aggregate, it will be worth the effort and saves endless brain damage.

Quote:
Originally Posted by bacon612

Would like to clarify that the VZW M8 does not have the AWS 1700mhz band.

15th September 2015, 03:35 AM |#167  
Junior Member
Flag Santa Barbara, California
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gads1

Hello -- I ran this Tmobile setup for a week (Verizon M8 flashed with latest firmware, S-off, and Vemon 4.3) and found it almost unusable in our region/network area. the comment on tmobile band support is the deal-breaker.

mileage may vary. suggest SELL your verizon M8 and buy Tmobile M8 via craigslist and call it good -- if even if lose $50 on the aggregate, it will be worth the effort and saves endless brain damage.

Thanks for the heads up. I'll see if I can scratch anything off the boneyard. Otherwise I'll just suck it up and get the new Iphone.
15th September 2015, 05:15 PM |#168  
Senior Member
Flag Anaheim, CA
Thanks Meter: 87
 
More
Quote:
Originally Posted by john805

Thanks for the heads up. I'll see if I can scratch anything off the boneyard. Otherwise I'll just suck it up and get the new Iphone.

iPhone is purty, but the M8 has more good stuff......
15th September 2015, 09:45 PM |#169  
Junior Member
Flag Santa Barbara, California
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by michaelbsheldon

iPhone is purty, but the M8 has more good stuff......

Doesn't matter that much to me. I basically use my phone for texts, calls and occasionally snapping a picture or two. Oh yeah, and listening to Pandora when I work out. I don't need anything super fancy, I just want a phone that works and I'm over trying to hack my M8.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes