FORUMS
Remove All Ads from XDA

[guide] install at&t kitkat e980 stock flash + root + recovery - complete wipe !

1,424 posts
Thanks Meter: 289
 
By chappatti, Senior Member on 27th May 2014, 12:24 AM
Post Reply Email Thread
6th August 2015, 05:41 AM |#91  
br@inmatr's Avatar
Member
Flag Dallas, Texas 75287
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by irt118

With the KDZ method, the phone connection errors is normal, just ignore it and don't click any button, you will see that the % is still running. Just wait until the process is completed.

Here's three attachment I've uploaded. Tell me if you see anything weird about these pics.
The CSE FLASH button is missing, there are errors reading the chipset and the progress bar disappears.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

Quote:
Originally Posted by br@inmatr

Here's three attachment I've uploaded. Tell me if you see anything weird about these pics.
The CSE FLASH button is missing, there are errors reading the chipset and the progress bar disappears.

Sorry. They didn't upload in last post. Weird.
 
 
6th August 2015, 05:43 AM |#92  
br@inmatr's Avatar
Member
Flag Dallas, Texas 75287
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by br@inmatr

Here's three attachment I've uploaded. Tell me if you see anything weird about these pics.
The CSE FLASH button is missing, there are errors reading the chipset and the progress bar disappears.

Sorry. They didn't upload in last post. Weird.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20150805_232240.jpg
Views:	136
Size:	228.5 KB
ID:	3429906   Click image for larger version

Name:	IMG_20150805_232611.jpg
Views:	132
Size:	225.9 KB
ID:	3429907   Click image for larger version

Name:	IMG_20150805_232709.jpg
Views:	130
Size:	232.4 KB
ID:	3429908  
The Following User Says Thank You to br@inmatr For This Useful Post: [ View ] Gift br@inmatr Ad-Free
6th August 2015, 05:48 AM |#93  
irt118's Avatar
Senior Member
Flag Đồng Nai
Thanks Meter: 143
 
More
Quote:
Originally Posted by br@inmatr

Sorry. They didn't upload in last post. Weird.

Choose "CDMA" in "Select Type" and you will have "CSE Flash".
6th August 2015, 11:47 PM |#94  
br@inmatr's Avatar
Member
Flag Dallas, Texas 75287
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by irt118

Choose "CDMA" in "Select Type" and you will have "CSE Flash".

I have a question about that. Is the latest version of the flash tools buried somewhere within this forum? If so, I'll look for it. For some reason, the version I have does not show "CDMA" under select type. It's puzzling.
7th August 2015, 02:35 AM |#95  
irt118's Avatar
Senior Member
Flag Đồng Nai
Thanks Meter: 143
 
More
Quote:
Originally Posted by br@inmatr

I have a question about that. Is the latest version of the flash tools buried somewhere within this forum? If so, I'll look for it. For some reason, the version I have does not show "CDMA" under select type. It's puzzling.

You're using the latest version.
you can follow the guide here
The Following User Says Thank You to irt118 For This Useful Post: [ View ] Gift irt118 Ad-Free
25th August 2015, 07:59 PM |#96  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
After installing this Rom i cant get my touch to work.
Please help me, after installing this ROM i cant get my touch to work, but if i downgrade to the stock firmware, the touch work :/ i dont know what to do, i did the exact same thing over and over again and keeps failing the touch dunno why :/

Would appreciate any help of you guys.
3rd September 2015, 08:49 AM |#97  
davcataa's Avatar
Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2
 
More
Great guide! Thank you for this!
9th October 2015, 09:41 PM |#98  
ThaHawk's Avatar
Senior Member
Flag Brick City
Thanks Meter: 9
 
More
This as a very helpful thread! As ive become one firmware flashing motha foryah
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes