How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

QEMU working on our himalayas!

OP aeroflyluby

18th March 2010, 08:52 PM   |  #1  
aeroflyluby's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Rybnik
Thanks Meter: 129
 
918 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Hi!

No NYDIOT REQUIRED! NO OTHER CABS

I found somewhere QEMU compiled to windows mobile, and it works well!
You must find somewhere windows 95 (or something else) qemu image and put it in emul/96 folder, then edit cmdline in emul/96 to change name of image
I can't provide you working windows 95 copy because of warez.
You can also run ReactsOS!
I can't test it well because my SD card is so corrupted (it can plugout anytime (and on boot too)) but I get into windows 95 loading screen easly

Some result got on my hima


Clear your ram, then just run qemu_launcher.exe, change some config (scale, and rotation) and go!

Have fun and post here your progress about launching new os!

Here we go:
CLICK TO DOWNLOAD


and nokser, your opinion is not really necessary at all.
18th March 2010, 10:06 PM   |  #2  
muckelmaus's Avatar
Senior Member
Flag NRW
Thanks Meter: 22
 
589 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
You're amazing! I think it was worth the effort to send you a new used device, as we all get back a lot. --To sad, that we still have to wait for athers secret project, he announced months ago.
Here is another interesting thing to test:
The attached file gives us the reason, why Windows Mobile Devices need softresets from time to time.
Does anyone remember those: "too many fingers on keyboard error" times?
I didn't find a Midlet Manager, yet, that shows the right screen resolution to show the bottom softkeys.
Attached Files
File Type: zip JMEC64-1.11.1-withgames.zip - [Click for QR Code] (518.4 KB, 339 views)
18th March 2010, 10:59 PM   |  #3  
Nokser's Avatar
Recognized Developer
Flag Warsaw
Thanks Meter: 574
 
3,234 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Nice one
23rd March 2010, 10:08 PM   |  #4  
flyboyovyick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
1,609 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
How did you make the image file???

Iam Clueless!!!!

flyboy
24th March 2010, 12:18 AM   |  #5  
aeroflyluby's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Rybnik
Thanks Meter: 129
 
918 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by flyboyovyick2k9

How did you make the image file???

Iam Clueless!!!!

flyboy

I have 95 image from bochs
28th April 2010, 05:25 PM   |  #6  
noaman-atassi's Avatar
Member
Flag Hims
Thanks Meter: 0
 
57 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Unhappy
I downloaded an image for W95

and everytime i want to boot it doesn`t

Why??????????/

Thanks
Last edited by noaman-atassi; 28th April 2010 at 07:26 PM.
28th April 2010, 07:22 PM   |  #7  
egzthunder1's Avatar
Member Advocate Admin - Spirit of XDA
Flag At The Good End Of My Hammer, Likes: My Family & XDA, Dislikes: Incompetence
Thanks Meter: 5,148
 
18,642 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
More
Quote:
Originally Posted by noaman-atassi

Thanks for this program,,

But don`t you have any Win 95 Image??

If you have please give it for me

I searched for it for 7 days and didn`t find it

Please i want it

Thanks

What you are doing is against forum rules. The {OP} already stated that he would not share the W95 image due to it being warez. Sharing as well as requesting warez is against rules. Please edit your post. Thanks.
28th April 2010, 08:00 PM   |  #8  
flyboyovyick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
1,609 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
windows 95 is abandonware.

Check here for 95:
http://www.vetusware.com/
30th April 2010, 05:51 PM   |  #9  
noaman-atassi's Avatar
Member
Flag Hims
Thanks Meter: 0
 
57 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Angry
Man!!!!!!!

I`ve found an image for Win95

But everytime i want to boot it Faaaaaail

And telling me this message "Windows protection Error"!!!What is that??!!
And sometimes stuck on "Microsoft Windows 95 Startup Menu"

Tell me Please

And be careful that i have WM6.5.3 Bulid 23112.5.3.5 by Aeroflyluby

Please Please Please Helpppppppppppppppppppppp!!!!
Last edited by noaman-atassi; 2nd May 2010 at 12:41 PM.
30th April 2010, 08:21 PM   |  #10  
aeroflyluby's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Rybnik
Thanks Meter: 129
 
918 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
I got it too. Try to use some difference settings, maybe different image

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes