FORUMS

[Q] Alcatel One Touch Tab 7 Dual Core Stock ROM

3 posts
Thanks Meter: 2
 
By hansmagz, Junior Member on 7th March 2014, 11:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Guys, Help me please, My tablet stopped working.

While watching anime, it suddenly stopped so i hold the power button to power off, then when i opened it again its stuck on the Alcatel One Touch loading screen, i already tried to Factory reset it through recovery mode.

i want to try to flash it with Alcatel One Touch Tab 7 Dual Core with Stock ROM, but i can't find any Stock ROM everywhere in the internet.
The Following User Says Thank You to hansmagz For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th October 2014, 07:38 AM |#2  
lggprolite's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have this device. If someone can tell me how I will make stock ROM.
15th November 2014, 09:08 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by lggprolite

I have this device. If someone can tell me how I will make stock ROM.

I leave this link is in Spanish but you can help I also need that rom and not on any side , thanks in advance .

or comunicate with you and send you the link. edland0229@hotmail.com
Last edited by l4nd3r0; 15th November 2014 at 09:13 AM. Reason: mistake
17th December 2014, 03:13 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
help
any update with the stock rom you made sir
i badly needed it.

i see the processor is uncommon Amlogic AML 8726MXS
ARM Cortex A9 Dual core

i got a Recovery Loop . every time i open. it goes down to recovery option
30th April 2015, 11:01 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
one touch tab7 dual core
do u thing it will run if we use alcatel one touch tab7 HD stock rom?
30th May 2015, 02:53 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
any progress with stock rom??
22nd October 2015, 03:30 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Any one have rom for this device?
model t015
11th November 2015, 08:14 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by bhgsmservis

Any one have rom for this device?
model t015

I have the same assue
I download flash rom and after installing it to my onetouch it make my wifi not working
and my camera also give me no SD storage message
but every thing else is working fine
if you need this i can send you the link to download
w w w .prestigio.com/catalogue/Archive_products/Multipads/MultiPad_7.0_HD#/product-support/firmware
Ramy
Last edited by ramyooooo; 11th November 2015 at 08:20 AM.
14th November 2015, 07:01 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
same problem
Any progress i have the same tablet, same problem, ty

Quote:
Originally Posted by ramyooooo

I have the same assue
I download flash rom and after installing it to my onetouch it make my wifi not working
and my camera also give me no SD storage message
but every thing else is working fine
if you need this i can send you the link to download
w w w .prestigio.com/catalogue/Archive_products/Multipads/MultiPad_7.0_HD#/product-support/firmware
Ramy

Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes