FORUMS

[Q] Notification issue on B510 (chat heads) [resolved]

283 posts
Thanks Meter: 101
 
By Skyllery, Senior Member on 13th June 2014, 06:08 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd June 2014, 02:26 PM |#11  
Junior Member
Flag ostend
Thanks Meter: 1
 
More
root-build prop
Quote:
Originally Posted by XDAvatar

Yes, that's why I asked you if your phone is rooted. Those line need to be changed in order to reveal the other two options in PhoneManager.

hi @XDAvatar,

I'm doing the same lines like you've told but it never seems to save what i do, even not when i restart the phone. I've checked with some app if my phone was rooted and it said yes. Are there different ways too root your device and am I using a wrong one? I used this: h**p://www.shuame.com/en/root/

*i'm a newbie to all of this

thanks already!
 
 
23rd June 2014, 02:38 PM |#12  
Account currently disabled
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by vb_sven

hi @XDAvatar,

I'm doing the same lines like you've told but it never seems to save what i do, even not when i restart the phone. I've checked with some app if my phone was rooted and it said yes. Are there different ways too root your device and am I using a wrong one? I used this: h**p://www.shuame.com/en/root/

*i'm a newbie to all of this

thanks already!

The best way to root your device is with TWRP.
The Following User Says Thank You to XDAvatar For This Useful Post: [ View ]
21st August 2014, 07:07 PM |#13  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
in my case,
i can change

"ro.config.DelStartupManager=true >> ro.config.StartupManager=true

and

ro.config.hw_privacymode=false >> ro.config.hw_privacymode=true"

but after restart, it change back...

so i can't find out StartupManager

I'm on B512 .

Help me plz

Latest -> it's ok now with root explorer.. Thanks all
Last edited by notwo; 22nd August 2014 at 04:10 AM.
5th April 2015, 09:37 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello.
What do you mean when yoy say "it's ok now with root explorer.." I installed root explorer but i can't find those files to change the values.Can you please hel me?
6th December 2015, 06:01 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi to all I have huwawei p6 can any body help me hoe to root my phone some app require drop zone activation
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes