FORUMS
Remove All Ads from XDA

G3 F400K Factory Reset - wants McAfee password

153 posts
Thanks Meter: 9
 
By frostywinter, Senior Member on 14th June 2014, 05:44 AM
Post Reply Email Thread
Fixed
Tks
 
 
25th June 2014, 10:06 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by frostywinter

Fixed
Tks

I;ve 1 G3 like this,after restore to stock "with TOT" I get McAfee password.Could you help me your solution,Thanks you
27th June 2014, 02:37 PM |#3  
Junior Member
Hyderabad
Thanks Meter: 2
 
More
Can you tell me how did you fix this issue?

Have got the same issue and the PIN was never setup. This is crazy.
13th August 2014, 02:40 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
Quote:
Originally Posted by frostywinter

Fixed
Tks

How did you fix this issue?
19th December 2015, 01:26 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
help
I'm having the same problem with my phone. What's the solution??
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes