FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Help SOFT BRICK bad build prop

85 posts
Thanks Meter: 8
 
By christiam.coronado, Member on 28th March 2014, 04:49 PM
Post Reply Email Thread
11th May 2014, 09:58 PM |#11  
st3wart's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 41
 
More
Hey christiam.coronado any luck on fixing this yet? I have the same problem as you do. Someone edited the build.prob before selling me the phone and when i went to factory reset it without knowing it was rooted and build.prob was messed with now my lg g flex ls995 thinks its a d959at whatever that may be
 
 
12th June 2014, 12:18 AM |#12  
christiam.coronado's Avatar
OP Member
Flag Santa Ana (OC)
Thanks Meter: 8
 
More
SOLUTION
**SOLUTION** hey yall i got the solution to my problem and it was simply by downloading this universal custom .dll from

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2663369


and i managed to flash back to stock recovery using this guide. instead using the dll on the the guide i used the custom one.
*GUIDE BACK TO STOCK*

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2644083
The Following User Says Thank You to christiam.coronado For This Useful Post: [ View ] Gift christiam.coronado Ad-Free
30th November 2014, 09:00 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by christiam.coronado

**SOLUTION** hey yall i got the solution to my problem and it was simply by downloading this universal custom .dll from

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2663369


and i managed to flash back to stock recovery using this guide. instead using the dll on the the guide i used the custom one.
*GUIDE BACK TO STOCK*

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2644083

I have the same problem, but none of the download links work. Anyone have the files that christiam.coronado linked?
23rd December 2015, 01:31 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
bad build.prop
can i use zv5 tot if im on zv6? i cant find a vz6 tot anywhere. can someone upload it please. im frustrated i messed up my phone for messing with the build.prop tryimg to unlock it. sigh...
23rd December 2015, 09:21 PM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
hmm
Quote:
Originally Posted by garwynn

Does ADB come up on the normal boot? If so maybe you can remount system and force replace build.prop...

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

how would i do that on my sprint g flex 2?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes