FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Micromax a47

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By anuj74, Junior Member on 24th January 2014, 01:01 PM
Post Reply Email Thread
""can anyone port cwm for mmx a47...??""
 
 
27th April 2014, 12:12 PM |#2  
mailmyinbox's Avatar
Member
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by anuj74

""can anyone port cwm for mmx a47...??""

can anyone make custom ROM for a47
15th May 2014, 09:28 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Angry
Does that mean u Have build custom recovery for micromax a47 ?
If yes please upload it ...
10th June 2014, 04:02 PM |#4  
skyuvraj's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Ctr recovery is available for micromax a47,
Ported by King ankit sarkar(fb)
Here is the link

http://www.4shared.com/file/ziQ7FG7g...orted_by_.html

Use mobile uncle tool
The Following User Says Thank You to skyuvraj For This Useful Post: [ View ] Gift skyuvraj Ad-Free
29th June 2014, 06:44 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Exclamation update kitkat 4.4
is possible to update MMX Bolt A47 device to kitkat version 4.4?plz rly fast
21st October 2014, 06:04 AM |#6  
Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by vinrat

is possible to update MMX Bolt A47 device to kitkat version 4.4?plz rly fast

http://androidanyrom.blogspot.in/201...lt-to-442.html
8th January 2015, 04:37 PM |#7  
vaibhav1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 321
 
Donate to Me
More
roms recovery available for micromax a47 here
lollipop Link for a47

http://micromaxa47.blogspot.in/
26th February 2015, 08:48 AM |#8  
aragon12's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can anyone success in installing custom recovery for micromax a47
I've tried ctr recovery(from above link) and its not working

update:
go to http://micromaxa47.cf for those
26th February 2015, 10:42 AM |#9  
droidvinod's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by vinrat

is possible to update MMX Bolt A47 device to kitkat version 4.4?plz rly fast

Please go through search.

Quote:

plz rly fast

Try to read this - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1873094

Good luck!
8th January 2016, 02:28 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
network issue
I have a issue in my micromax a47.. when i installing stock rom by mistake i click on whole flash after
i install stock rom.. but After istall no dim network.. and invalid imei num... show... i solved the imei problem... but Then no sim network show in my mobile of any sim.... i can not call... then how to slove it......... please help
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes