FORUMS
Remove All Ads from XDA

GT-I8190N not booting.. Help?..

130 posts
Thanks Meter: 37
 
Post Reply Email Thread
12th June 2014, 08:11 AM |#31  
TrekHackz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
I think i found the problem.. it looks like there is a missing piece.. might have something to do with why it never boots up.. only bootloops?.. can anyone confirm this?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1402557052830.jpg
Views:	391
Size:	53.6 KB
ID:	2793782  
 
 
12th June 2014, 09:21 AM |#32  
tys0n's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,295
 
More
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

I think i found the problem.. it looks like there is a missing piece.. might have something to do with why it never boots up.. only bootloops?.. can anyone confirm this?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

There's some kind of cover missing, and inside that round hole there should be a round connector. That picture looks like its missing.

Sent through time and space from my s3mini/CM11
12th June 2014, 09:27 AM |#33  
TrekHackz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by tys0n

There's some kind of cover missing, and inside that round hole there should be a round connector. That picture looks like its missing.

Sent through time and space from my s3mini/CM11

Could that be the problem?.. i just need to buy a new cover and a connector maybe?..

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
14th July 2014, 11:15 AM |#34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

Could that be the problem?.. i just need to buy a new cover and a connector maybe?..

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app


i have the same problem, and i have cover intact
14th July 2014, 03:49 PM |#35  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

Odin works now.. so no error log there.. but when i flashed the firmware.. the phone counted something.. look at the 2 pictures.. ive tried flashing recovery.. pit file.. param.. everything i think.. all of them for GT-I8190N.. still doesnt boot..

No point in fixing it, send it to Samsung as you are still under warranty because the status is Official...
16th January 2016, 10:51 AM |#36  
bart.found's Avatar
Senior Member
Flag Scicli
Thanks Meter: 322
 
More
I have exactly the same problem here.. the phone is in its original status, it wasn't modded or something... movi-wright card status:2 appears while trying to flash something through ODIN.. and nothing happens on the phone side but a progress bar...

After reboot the phone stucks in Samsung Galaxy SIII mini logo forever

If I reboot it in Download mode (the only working mode) it still shows official! It doesn't matter what you try to flash (official firmware, custom firmware, stock recovery, param, pit table, custom recovery.. etc.)

I think it's a hardware issue..
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes