FORUMS
Remove All Ads from XDA

[HOWTO] SIM UnLOCK FREE METHOD FoR NEWBS

3,410 posts
Thanks Meter: 3,677
 
By vincom, Recognized Contributor on 6th February 2014, 03:47 AM
Post Reply Email Thread
25th January 2016, 05:32 AM |#71  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
candy5 and radio-UXUMA7-no-csc-no-ril-cwm
 
 
25th January 2016, 05:39 AM |#72  
vincom's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag bolton, on
Thanks Meter: 3,677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pbjjjj

candy5 and radio-UXUMA7-no-csc-no-ril-cwm

did u reflash x2 the radio after reinstalling the backup.
which carrier r u on.
try another radio.
do a full wipe and a new install.
or test w/a stock flash via odin
25th January 2016, 05:47 AM |#73  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by vincom

did u reflash x2 the radio after reinstalling the backup.
which carrier r u on.
try another radio.
do a full wipe and a new install.
or test w/a stock flash via odin

yes, i did it twice in twrp with out rebooting
rogers
im unsure of which radio to try
ok will try a full wipe and install
stock flash? i do have a backup of my original system
25th January 2016, 06:20 AM |#74  
vincom's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag bolton, on
Thanks Meter: 3,677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pbjjjj

yes, i did it twice in twrp with out rebooting
rogers
im unsure of which radio to try
ok will try a full wipe and install
stock flash? i do have a backup of my original system

best to use odin w/stock jb=clean install
25th January 2016, 08:57 PM |#75  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
so i got it working. didnt have time this morning to go through odin so i restored my original back up and changed my access point and preffered network type and i got connected to the network. Then i restored my candy5 os and everything was working fine. thought id share my success. Thanks alot vincom for taking the time to answer my question.
6th July 2016, 06:58 AM |#76  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
It can be done to sm-j500g? It have a dual sim, i brought it to globe network carrier here in the philippines. now i can use other network but gsm only i can just txt and call but i cant use in data unfortunately the globe network carrier only can open data or internet data. Can someone help me in my problem?
13th October 2016, 02:48 PM |#77  
Junior Member
Flag Central City
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Will this work on a Galaxy Trend Plus?
Will this work on a Samsung Galaxy Trend Plus? ive rooted/Flashed it before. just wasn't sure
thanks.
13th October 2016, 03:51 PM |#78  
vincom's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag bolton, on
Thanks Meter: 3,677
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ninjafrogv3

Will this work on a Samsung Galaxy Trend Plus? ive rooted/Flashed it before. just wasn't sure
thanks.

if it has its own firmware then maybe, but dont flash the skyrocket fw
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
free, i727, i727r, sim unlock, skyrocket

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes