FORUMS

[Q] Downgrade from 4.4.2 to 4.3

134 posts
Thanks Meter: 16
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th February 2016, 03:06 PM |#111  
Senior Member
Thanks Meter: 1,364
 
More
Quote:
Originally Posted by alichiddy

I actually haven't tried any calling or so yet, but the video recording doesn't work

Update: Tried calling and receiving a call and it worked well, I'm using the same LP modem from the CP folder

Why not try 4.3 modem?

Phronesis team member
 
 
5th February 2016, 03:09 PM |#112  
rayman95's Avatar
Senior Member
Flag monaco
Thanks Meter: 2,305
 
More
Quote:
Originally Posted by alichiddy

I actually haven't tried any calling or so yet, but the video recording doesn't work

Update: Tried calling and receiving a call and it worked well, I'm using the same LP modem from the CP folder

with correct modem, video must work....
it worked when I was with JB rom.........
Here is a 4.3 modem XXDMK3....
Last edited by rayman95; 5th February 2016 at 04:21 PM.
6th February 2016, 04:46 AM |#113  
alichiddy's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by DaOldMan

Why not try 4.3 modem?

Phronesis team member

It just doesn't boot properly (only sometimes) with a 4.3 modem (see attachments)
Quote:
Originally Posted by rayman95

with correct modem, video must work....
it worked when I was with JB rom.........
Here is a 4.3 modem XXDMK3....

Thanks for the modem but it didn't work, even if it did boot properly (randomly), there's no reception and the Wi-Fi didn't work properly & it self reboots after a while.
Do you mean that with the LP modem the video was working fine when you where on JB?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1454730393030.jpg
Views:	14
Size:	20.4 KB
ID:	3635756   Click image for larger version

Name:	1454730405821.jpg
Views:	14
Size:	21.3 KB
ID:	3635757  
Last edited by alichiddy; 6th February 2016 at 04:51 AM.
6th February 2016, 12:19 PM |#114  
rayman95's Avatar
Senior Member
Flag monaco
Thanks Meter: 2,305
 
More
Quote:
Originally Posted by alichiddy

It just doesn't boot properly (only sometimes) with a 4.3 modem (see attachments)

Thanks for the modem but it didn't work, even if it did boot properly (randomly), there's no reception and the Wi-Fi didn't work properly & it self reboots after a while.

i ve try with the modem I share and the XXUDMJ7 but without success.........got random reboots and can't use camera....because haven't modem in settings
I ve try NI3 KK with success, the phone got modem and wifi but can't use correctly the camera....AND can't use the phone with my finger, only with SPen.......
so I stop it and flash back a stock LP rom and root.....
The Following User Says Thank You to rayman95 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
downgrade, knox, note3, odin

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes