FORUMS

[ROM][P31xx][4.4.4] SlimKat

8,005 posts
Thanks Meter: 20,535
 
By Android-Andi, Recognized Contributor on 17th January 2014, 02:44 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th February 2016, 11:33 PM |#1541  
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 20,535
 
More
Some roms Haven't got updates yet. It's just the date where i added needed changes to the device trees.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to Android-Andi For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th February 2016, 09:04 PM |#1542  
josfr4ncisco's Avatar
Senior Member
Flag Paraisópolis
Thanks Meter: 152
 
More
Two bugs I've noticed on this ROM:

1. SlimSizer simply doesn't work. It asks me to reboot, but clicking the button doesn't do anything; rebooting manually doesn't work either;
2. YouTube stutters A LOT here sometimes, you have to reboot to make it work properly again, and it may come back.

Anyone?
5th February 2016, 09:42 PM |#1543  
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 20,535
 
More
Quote:
Originally Posted by josfr4ncisco

Two bugs I've noticed on this ROM:

1. SlimSizer simply doesn't work. It asks me to reboot, but clicking the button doesn't do anything; rebooting manually doesn't work either.

Enabled root for apps and adb inside developer options?

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to Android-Andi For This Useful Post: [ View ]
5th February 2016, 09:53 PM |#1544  
Senior Member
Thanks Meter: 296
 
More
Quote:
Originally Posted by josfr4ncisco

2. YouTube stutters A LOT here sometimes, you have to reboot to make it work properly again, and it may come back.

Anyone?

this is the issue on every 4.4.4, at least for me, try using browser instead of app, for me it somehow fix that. For 1st just enable root.
6th February 2016, 09:24 PM |#1545  
josfr4ncisco's Avatar
Senior Member
Flag Paraisópolis
Thanks Meter: 152
 
More
Quote:
Originally Posted by Android-Andi

Enabled root for apps and adb inside developer options?

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

It was enabled only for apps, enabling for ADB as well did the trick; thank you!

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

Quote:
Originally Posted by iks8

this is the issue on every 4.4.4, at least for me, try using browser instead of app, for me it somehow fix that. For 1st just enable root.

I like using the app because of its utilities, really no workaround on this?
6th February 2016, 09:46 PM |#1546  
Senior Member
Thanks Meter: 296
 
More
Quote:
Originally Posted by josfr4ncisco

I like using the app because of its utilities, really no workaround on this?

imo the only workaround is browser, I don't like it too but at least it doesn't lag.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes